Isolatie

Isolatiecertificaat geeft tot 500 euro korting op uw isolatie

Als u goed isoleert, bespaart u op uw energiefactuur en helpt u het milieu een handje. En dat mag gezien worden, vindt Recticel Insulation. Daarom is 'Recticel® Insulation Inside' opgestart. Wie optimaal en duurzaam isoleert met Recticel Insulation krijgt het Recticel® Insulation Inside label. Concreet gaat het om een Isolatiecertificaat en een kwaliteitslabel, als bewijs dat de woning op een goede manier geïsoleerd is.

Het zit vanbinnen
Degelijk isoleren is goed voor het milieu én voor uw portefeuille. Uw energiefactuur daalt, en de waarde van uw huis stijgt. Maar hoe toont u dat uw huis goed is geïsoleerd met topmateriaal? Het Isolatiecertificaat bewijst zwart op wit dat uw woning met superieure materialen is geïsoleerd. Zo kunt u, samen met uw Energieprestatiecertificaat (EPC), huurders of kopers aantonen dat uw woning aan de strengste isolatie-eisen voldoet. En dat ze dus heel wat zullen besparen op hun energiefactuur.

Het Isolatiecertificaat verhoogt de waarde van uw woning
Uw EPC vermeldt hoe energiezuinig uw woning is, terwijl het Isolatiecertificaat vertelt hoeveel, waar en met welke topmaterialen u hebt geïsoleerd. Ook de lambda- en R-waarden worden vermeld. Een groot pluspunt als u uw woning wilt verhuren of verkopen.



Meer weten?
Surf nu naar www.recticelinsulation.be/content/recticel-isolatiecertificaat

U vindt er ook alle info en voorwaarden over de kortingsactie voor aankoopfacturen met factuurdatum van 1 maart 2012 tot 30 november 2012. Ontvang zo ook tot maximaal 500 euro korting op uw isolatie!