Is hygiŽne cruciaal? Ga dan voor automatische en contactloze deuren

26 november 2020 Bron: vpr
Is hygiŽne cruciaal? Ga dan voor automatische en contactloze deuren
Wanneer gebouwen perfect hygiŽnisch moeten zijn, kunnen preventieve maatregelen het risico op de verspreiding van bacteriŽn tot een minimum beperken. ASSA ABLOY Entrance Systems tipt alvast twee cruciale elementen: contactloze activeringsunits en automatische deuren. Derde tip? Zorg er voor dat die geautomatiseerde deuren steeds op tijd worden onderhouden. HygiŽne boven alles!

Contactloze activeringsunits

Op plaatsen waar veel voetgangers komen, worden deurklinken voortdurend aangeraakt. De handige ASSA ABLOY Magic Switch activeert automatische deuren met een contactloos wuifgebaar. Door geen klinken meer te moeten aanraken, daalt het risico op kruisbesmetting en kunnen bacteriŽn zich niet meer verspreiden tussen werknemers, klanten, patiŽnten en bezoekers.

Automatische deuren

Intensief gebruikte manuele deuren, zoals aan toiletten, worden best geautomatiseerd. Zo kan men binnenruimtes niet alleen van elkaar scheiden maar beperkt men ook de kans op besmetting. Geautomatiseerde deuren zijn met andere woorden essentieel om de hygiŽne in het volledige gebouw te garanderen en het veilig te maken voor alle aanwezigen.

Tijdig onderhoud

Ook in moeilijke tijden is het belangrijk om automatische deuren te herstellen, te onderhouden en een upgrade te geven. Zo functioneren ze perfect in alle omstandigheden. De onderhoudstechnici van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn altijd in de buurt. Bovendien beschikken ze over reserveonderdelen ťn de technische kennis om zowel de automatische deuren van ASSA ABLOY als van andere merken te onderhouden.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo