Interieur

Intirio 2005 in volle expansie

Zowel in het aanbod huislinnen als woningdecoratie vindt Intirio een nieuwe impuls : een greep uit de extra collecties die het reeds zeer ruime aanbod vervolledigen.

Huislinnen
Extra nederlandse collecties met Evenaar en Bastion Collections (Lexington), en Bedding House (verdeeld door BDS Bayer).

Nieuwkomer Busatti (IT) brengt voornamelijk bed-,bad-en keukenlinnen, vervaardigd uit linnen en gekleurd met natuurprodukten zoals wortels en brem. Beslist een bezoekje waard !

Sequoia Home Interiors (B) met een collectie plaids en kussens, in eigen beheer ontworpen en nog in België geweven en geconfectioneerd. Zeker niet te missen !

Zenith Weverij : hoogwaardige zijden collectie kussenslopen, bedspreien, tafellinnen rechtstreeks uit India.

Tekslina : hoogwaardig tafel- en bedlinnen uit Lithouwen.

Alding (B) : een collectie plaids en kussens in geweven namaakbont , backing met cashmire en blended wool, of met cashmire en zijde (Henry D’Helkin). Ze brengen eveneens tapijten in katoen-chenille van De Poortere Deco.
Al hun produkten hebben een hoge aaibaarheidsfactor en worden wereldwijd verkocht !

Esprit Home, Texeler dekbedden en hoofdkussens bij RAB Bedding (NL).

Terug van weggeweest Simla (B) met een heel ruim assortiment huislinnen en accessoires (Simla, The House of Roses).

Totaal nieuw op de markt en dus ook op Intirio is Patrizia D.(B) welke een eerste eigen collectie alsook het franse Zypr zal voorstellen.

Fabrikant Une Histoire Simple (FR) met een collectie bed- en tafellinnen.

Woningdecoratie : één grote algemene deler : de groeipool is Nederland !

Decostoffen :
Echte nieuwkomers zijn de decostoffen C&C, Mulberry Home en Etro bij Loggere Wilpower (NL), Declemy Furniture & Fabrics bij Art Collection (NL), De le Cuona bij Gimko (NL). Drie belangrijke spelers in het segment hoog gamma !

Als kers op de taart in het hoogwaardige gamma zal voor het eerst deelnemen, met merken als Pierre Frey, Boussac Studio Romanex, Fadini Borghi en Braquenie.
Aansluitend de collecties Van Besouw, Alcantara, Joel Dely en Contempora bij Verjans NV (B) !

“Slimme stoffen” bij Egger BV (NL) met Cocon Vila, Ronald Janssen Agenturen (NL) met Fuggerhaus, Tulipan en Volland en Vadain Styling (NL) met Curdes en Lecon en zo ook Unland (BE) met Unland, Pierre Cardin, Elvo en Cordima Interieurs en Casal (FR) maken het assortiment gordijnstoffen bijna compleet.

Automatisatie voor binnenzonwering en raamdecoratie : Somfy zal zijn oplossingen voor de mortorisering en automatisering voor vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, rolgordijnen, houten jaloezieën en plissés voorstellen.

Vloerbekleding en karpetten : kwalitatieve uitbreiding.
Lifestyle Carpets (NL) : hoogpolige karpetten in mid tot hoog segment. Gemaakt uit diverse wollige garens, van heel dun tot heel dik gevold, gecombineerd met zijden of linnen garens. Een deel van de collectie wordt gefabriceerd in Nederland.
Design Flooring uit U.K.(kunstvloeren)
Tasibel (B) met nieuwe ontwikkelingen rond sisal en wollen tapijten.

Verf-en behangsector : uitbreiding met Emente (B) (Paint & Paper Library designed by David Oliver, Designers Guild en Colortrend, Sanderson Paint) en natuurverven bij Actina (B) (Galtane).

Zelfs meubelen : voor het eerst een zuivere meubelfabrikant Bench (NL).
Een uitgebreide collectie stoelen, fauteuils en canapé’s, gestoffeerd met de fijnste stoffen en leders.

Intirio 2005:
op 23/24/25/26 Januari 2005
te Flanders Expo, Gent > Hallen 3, 5, 7 en 8.