Binnenafwerking

Interier Kortrijk 2016: The night of ROB

Interier Kortrijk 2016: The night of ROB
De openingsdag van Biennale Interieur was voor ROB, het mondiaal bedrijf gespecialiseerd in deurbeslag meteen een schot in de roos. Het was voor de eerste keer dat het deelnam aan Biennale Interieur en zette er meteen vlotjes de toon door een de opvallende stand met stoeltjeslift, publiekstrekker bij uitstek. Nog belangrijker was de editie van de Kameleon-reeks, superslimme technieken die deuren in de wand doen opgaan.

De feestelijke openingsdag ging zeker niet ongemerkt voorbij. Honderden professionele bezoekers hadden zich al aangemeld om het nieuwe deurbeslag van een nieuwe generatie van nabij te leren kenne. Het was een drukte van jewelste want de stoeltjeslift die de bezoeker meenam op reis doorheen Chameleon Valley werd fel gesmaakt. Zelfs de VRT-camera ploeg kon er met volle teugen van genieten zoveel zelfs dat directeur Manu Vanoverbeke in prime time in het nieuws kwam.

Interier Kortrijk 2016: The night of ROB

Toen ’s avonds het feest uitbrak in de tjokvolle VIP-lounge van de stand, was het hek echt van de dam. De sfeer zat er goed in het en de Tiger Gin vloeide er rijkelijk. De stewardessen, met hun mooie kameleonkostuums, blonken uit in perfecte service en immer met de brede glimlach. Iedereen was gelukkig. Even later stond ook burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne, nooit bang voor een feestje, over de vloer. Hij deed zijn duit in het zakje en bewonderde de ondernemingslust van Manu Vanoverbeke die de afgelopen twee jaar kosten nog moeite heeft gespaard om zijn bedrijf uitstraling te geven.

Interier Kortrijk 2016: The night of ROB

Niet minder glunderde Gerd Couckhuyt, schepper van de door iedereen bewonderende stand. Zijn dag kon al niet meer stuk. Voor ons is hij alvast de nieuwe kandidaat om ontwerper van het jaar te worden. Langer moeten ze in Kortrijk niet wachten want deze man is nu op zijn hoogtepunt.

Interier Kortrijk 2016: The night of ROB

Ook interessant