Intelligente innovaties van Wilo

  BE   2 oktober 2013 Bron: Advanced Fair
Intelligente innovaties van Wilo
Op Bis 2013 zet WILO de EMHIL-pomp in de kijker: de pompgroep met regelbaar debiet via ElectronicControl. Het pompsysteem wordt gewoon aangesloten op de waterleiding en zorgt in heel het huis tot op de zolder voor een constante hoge druk tot maximaal 5 bar. Dankzij de Wilo-ElectronicControl frequentiesturing past de pompgroep zich telkens aan volgens het gewenste debiet. Anders dan bij een traditioneel aan/uit-systeem wordt de snelheid van het systeem aangepast aan de vraag, wat lagere verbruikskosten met zich meebrengt.

Altijd in beweging Ė dat is de filosofie van WILO. Het bedrijf rust met andere woorden niet op de lauweren uit het verleden. Integendeel, anno 2013 besteedt WILO steeds meer aandacht aan research en ontwikkeling. Innovatieve ideeŽn worden Ė onder de noemer ĎPioneering for Youí Ė omgezet in praktische, intelligente en klantgerichte oplossingen.

De keuze van de juiste pomp draagt immers bij tot een enorme besparing op het jaarlijkse energieverbruik van de woning. Met zijn aanbod aan ďHigh EfficiencyĒ HVAC- en sanitaire pompen, biedt WILO dť oplossing om met een relatief lage investering jarenlang een enorme som te kunnen besparen. Ook voor (huishoudelijke) afvoerpompen kan men bij WILO terecht. Het gamma biedt oplossingen voor het verpompen van zowel fecaliŽnhoudend als fecaliŽnvrij water. Ten slotte biedt WILO ook een ruime keuze aan pompen voor het afvoeren van regenwater uit reservoirs en voor de ontwatering van kelders en keldertrappen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo