In vijf stappen naar je favoriete terras

26 mei 2011 Bron: RCA
In vijf stappen naar je favoriete terras
Met de gloednieuwe configurator van Xtirio by Marlux ontdek je in enkele klikken hoe jouw favoriete terras eruitziet. Deze virtuele toepassing – exclusief in de sector – laat je de eigentijdse terrastegels in de praktijk ervaren. Laat je inspireren door verschillende stijlen, kleuren en legpatronen en ontwerp je hoogstpersoonlijke stukje buitenruimte.

Terrastegels kiezen is niet zo gemakkelijk: voor welke collectie, kleur, afwerking of plaatsing ga je? Precies daarom ontwikkelde Marlux voor zijn designassortiment Xtirio een handige configurator. De tegelproducent is daarmee voorloper in zijn branche en reikt de (ver)bouwer een concrete tool aan voor een geslaagd designterras.

Deze virtuele tool vertrekt vanuit de vier moods van het Xtirio-assortiment: less is more, so chique, naturals en rustic charm. Kies je favoriete stijl en selecteer vervolgens je productreeks, kleur en legpatroon. De simulatie toont je meteen het resultaat in de praktijk. Om je terrasontwerp zo realistisch mogelijk te maken, kan je de gevelkleur aanpassen. Ook kan je de schets vanuit een ander perspectief bekijken.

Je uiteindelijke terraskeuze – de tekening, aangevuld met alle technische tegelspecificaties – kan je makkelijk downloaden, printen, mailen of delen via Twitter en Facebook. Frédéric Corman, Marketing Manager bij Marlux: “Met deze configurator willen we de consument zo goed mogelijk begeleiden en een visuele voorstelling van de verschillende mogelijkheden geven. Net zoals je voor verf, gevelstenen of meubels je eigen creatie kan simuleren, doen wij dit nu in primeur voor terrastegels. Met vier verschillende leefwerelden kan de consument zich perfect inleven en een woonstijl kiezen die past bij zijn leefwereld. De eerste consumentenreacties zijn alvast veelbelovend.”

Link: www.marlux.com
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo