Algemeen

Imperbel schenkt energiezuinige hybrideauto weg

Geen bedrijf dat op Batibouw zo sterk schitterde als het Belgische IMPERBEL, wereldspeler in de waterdichting van daken. De stand stond dan ook helemaal in het teken van de witte, reflecterende dakbedekking DERBIBRITE – een economisch én ecologisch warmteschild. IMPERBEL kon op heel wat belangstelling rekenen, en schreef tijdens Batibouw ook een wedstrijd uit met als inzet een energiezuinige hybrideauto. Winnaar van de Honda Civic Hybrid is Jean-Luc Canoot uit Maldegem.

De deelname van IMPERBEL aan Batibouw 2008 was geslaagd. Tal van mensen kwamen zich informeren over de witte, reflecterende dakbedekking DERBIBRITE – een spaarzame, ecologische en duurzame oplossing om het interieur koeler te houden én tegelijk de energierekening te drukken.

Tijdens Batibouw schreef IMPERBEL ook een wedstrijd uit, met als prijs de hybrideauto Honda Civic Hybrid, uitgerust met zowel een verbrandings- als elektromotor. In totaal namen er 3820 Batibouw-bezoekers deel aan de wedstrijd. Gelukkige winnaar is Jean-Luc Canoot uit Maldegem, die de sleutels van zijn nieuwe, energiezuinige auto op 1 april overhandigd kreeg door André De Smet, CEO van IMPERBEL. Jean-Luc Canoot schatte bijna correct in hoe lang gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt er over zou doen om van het Sint-Pietersstation in Gent naar het Atomium in Brussel te rijden. Het traject werd afgelegd in 39 minuten, 47 seconden en 7 honderdsten van een seconde. Slechts 1 seconde zat Jean-Luc er naast.
Build for Life