Vastgoed

Impact van de energieregelgeving op de vastgoedsector

De energiezuinigheid van het Vlaamse woningbestand staat steeds meer in de kijker. Het is cruciaal dat de energiezuinigheid toeneemt om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen. Energiemaatregelen volgen elkaar in ijltempo op. Tijdens de nieuwe editie van Vastgoedacademie op woensdag 16 maart ontdek je de impact van de energieregelgeving op de vastgoedsector. Specialisten brengen je up-to-date met alle nieuwe regelgeving rond EPB en EPC. We sluiten af met een blik naar de toekomst: wat mogen we verwachten van het Renovatiepact?

Wie vandaag een woning bouwt, koopt of huurt, beseft meer dan ooit dat een slechte energiescore een flink gat kan slaan in het huishoudelijk budget. Voor de overheid is het cruciaal dat de energiezuinigheid van het patrimonium toeneemt, om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen.

Geen wonder dus dat de maatregelen op vlak van energie elkaar in ijltempo opvolgen. En dat de consument steeds energiebewuster denkt. De impact hiervan op de vastgoedsector kan niet uitblijven. De vastgoedprofessional is dus maar beter goed op de hoogte van alles wat met energie te maken heeft. De Vastgoedacademie wil de sector hierbij een helpende hand aanreiken. Tijdens de nieuwste editie verneem je alle facts & figures uit het recentste wetenschappelijk onderzoek. Een aantal specialisten brengen je vervolgens up-to-date met alle nieuwe regelgeving rond EPB en EPC.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Ook interessant