Algemeen

'Ik ga bouwen' neemt website www.bouwmeester.be over

Uitgever Media Office, die onder meer de maandbladen ‘Ik ga bouwen’ en ‘Je vais construire’ in zijn portefeuille heeft, neemt de website www.bouwmeester.be over. Daarmee versterkt de groep haar positie binnen het mediasegment bouwen en verbouwen. De site van bouwmeester Luc Desloovere zal verder uitgebouwd worden én krijgt op termijn een Franstalige tegenhanger.

De site www.bouwmeester.be werd vier jaar geleden opgericht door bouwadviseur Luc Desloovere als eenvoudig en gebruiksvriendelijk medium om alle bouwinformatie te groeperen en overzichtelijk te presenteren. Vandaag is de site uitgegroeid tot dé referentie voor alle particuliere bouwers en verbouwers.

Met de overname van www.bouwmeester.be versterkt uitgeverij Media Office, een zusteronderneming van Roularta Media Group, haar positie in dit marktsegment. Met een brede waaier publicaties in de bouwsector realiseert Media Office een totaalomzet van 2,1 miljoen euro.

Binnen de websites van Roularta zal gewerkt worden aan de verdere uitbouw van de site, met daarnaast een sterke ondersteuning in de diverse gedrukte media van Roularta Media Group. Op korte termijn zal ook gestart worden met een Franstalige versie, www.maitrebatisseur.be, waardoor adverteerders voortaan van een nationaal bereik verzekerd zijn.
Build for Life