'Ik BEN mee' uithangbord voor Recticel Insulation

  BE   10 oktober 2013 Bron: Recticel Insulation
Recticel Insulation ontving als eerste isolatiefabrikant het 'Ik BEN mee' uithangbord uit handen van het Vlaams Energieagentschap (VEA). BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en ook de rest van Europa. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Recticel Insulation engageert zich al jaren als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen in Vlaanderen. De hoogkwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation garanderen een uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid. De (ver)bouwer moet zo maar 1 keer isoleren. Bovendien beperkt de goede isolatie de CO2-uitstoot en verhoogt het wooncomfort.

Herman Raes, commercieel directeur Benelux en Export: "We zijn bijzonder vereerd om als eerste isolatiefabrikant het 'Ik BEN mee' uithangbord van het Vlaams Energieagentschap (VEA) te ontvangen. Het is een bevestiging voor ons jarenlange werk en expertise in de ontwikkeling van performante isolatieoplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Graag blijven we ons engageren om bouwers en verbouwers perfect te informeren over de energiezuinige woning van de toekomst en het vooruitstrevende beleid hierbij van het Vlaams Energieagentschap."

Recticel Insulation heeft een uitgebreid gamma aan isolatieplaten en -oplossingen. Powerwall isolatieplaten garanderen een perfect geÔsoleerde buitengevel. Bij verbouwingen is het soms interessant om de buitengevel aan de binnenkant te isoleren, en dan kunnen Eurothane G isolatieplaten hiervoor gebruikt worden. Isoleren in de spouw kan zonder problemen met Eurowall isolatie. Naast de muurisolatie biedt Recticel Insulation ook oplossingen voor daken met Powerroof isolatie voor hellende daken en Eurothane Bi-3 isolatie voor platte daken. Eurofloor vloerisolatieplaten tenslotte vervolledigen het gamma.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo