Keukens

IJsblokjes maken wordt koud kunstje met KitchenAid

IJsblokjes maken wordt koud kunstje met KitchenAid
KitchenAid brengt professionele ijsblokjesmachine uit in inbouwversie voor thuis. Met een permanente voorraad van acht kilogram kristalheldere ijsblokjes kan je al wat zomerse recepties en cocktailparty’s houden. KitchenAid brengt een gloednieuwe gesofisticeerde ijsblokjesmachine uit, een inbouwversie voor thuis. Tot voor kort waren zulke apparaten enkel beschikbaar voor de professionele markt.

Perfecte ijsblokjes maken, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als je met ijsvormen of de ijsmaker van de koelkast werkt, krijg je ondoorzichtige blokjes. Dat komt omdat het ijs op een statische manier geproduceerd wordt, zonder enige vorm van beweging van het water. Vaak ruikt of smaakt het ijs ook naar voedsel dat in de ijskast bewaard wordt.

Met de ijsblokjesmachine van KitchenAid wordt perfecte ijsblokjes maken een koud kunstje. Doordat een pomp continu water spuit, worden de blokjes laag per laag gevormd. Resultaat is zuiver, kristalhelder ijs. Omdat de ijsblokjes in een geïsoleerde binnenruimte gestockeerd worden, bevatten ze ook geen smaken of geuren van buitenaf.

Ook het gebruiksgemak van dit professioneel ontworpen huishoudapparaat is optimaal. IJsblokjes kleven niet meer aan elkaar dankzij de luchtvrije omgeving waarin ze worden aangemaakt. In een halfuur kan je genoeg ijsblokjes maken om je gasten te entertainen met een lekker drankje.

Met KitchenAid geniet je voortaan thuis van de professionele technologie die in trendy bars wordt gebruikt. En met zijn sobere look in roestvrij staal voelt deze ijsblokjesmachine zich perfect thuis in elke keukenstijl.

Richtverkoopprijs: 1.999 euro

IJsblokjesmachine – KRIB 3610
• Productiecapaciteit: 10 kg / 24 u
• Aantal ijsblokjes per cyclus: 12
• 2 werkingsmodi: op basis van start- en eindtijd of op basis van het aantal ijsblokjes
• Geïsoleerde binnenruimte
• Permanente voorraad: 8 kg
• EasyClean roestvrij staal, antivingerafdruk
• Elektronische bediening
• Toegelaten waterdruk: 1 tot 5 bar