Hypertectum, vloeibare dakbedekking voor complexe daken

2 december 2015 Bron: Bouw & Wonen
Hypertectum is een vloeibare dakbedekking zonder kunststof versterkende matten of vezels, en zonder naden. Hypertectum kan uitstekend worden geplaatst op zowel horizontale als verticale vlakken. Aansluitingen op doorvoeren, opstaande randen, dakkapellen, en andere onderbrekingen zijn geen enkel probleem vanwege de uitstekende hechtingseigenschappen. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en makkelijk aan te brengen met bijvoorbeeld een roller borstel of airless in 2 lagen.

Hypertectum is uitstekend toepasbaar voor de renovatie van bestaande daken, maar kan ook toegepast worden voor het oplossen van lekkages of vochtproblemen in de kelder. Ook bij nieuwe daken met bijvoorbeeld veel dakvensters, schoorstenen is het product snel en eenvoudig aan te brengen en het garandeert een lange waterdichte laag.
Het vloeibare product hecht perfect op bijvoorbeeld bitumen, beton, epdm rubber, hout, glas of tegelsDe Belgische fabrikant ETS Europe uit Grobbendonk is op zoek naar dakdekkers die kennis willen maken met dit revolutionaire product. GeÔnteresseerden kunnen vrijblijvend het onderstaande contactformulier invullen.Lees ook:


Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo