Terras en oprit

Houten poorten met automatisatie, duurzaam en esthetisch

Houten poorten met automatisatie, duurzaam en esthetisch
Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle, elegante houten poorten met automatisatie in België of Nederland, dan kom vanzelf bij De Sutter Naturally uit.

De Sutter Naturally staat bekend om hun mooie en duurzame houten poorten uit eigen atelier. Onderhoudsvriendelijk maatwerk dat esthetisch matcht met je woning én waarvan je levenslang geniet. Want een houten poort is probleemloos bestand tegen minstens 20 jaar weer en wind. Met De Sutter geniet je van een totaalservice, inclusief automatisatie, verlichting, camera en brievenbus.

Voor de houten poorten met automatisatie worden enkel de beste hardhoutsoorten aangewend, zoals Padoek en Accoya®. Alle houten poorten dragen het FSC®-label, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. En inzake stijl kan je werkelijk alle kanten uit. Ben je op zoek naar een houten poort die pure meerwaarde voor je woning en oprit betekent? Bij De Sutter Naturally vind je modern ambacht, vakmanschap en maximaal comfort.

Comfort & veiligheid dankzij poortautomatisering

De houten poorten met automatisatie van De Sutter Naturally vormen een mooie en duurzame keuze voor levenslang plezier. De automatisatie van de houten poorten kan ondergronds, bovengronds, of bij een schuifpoort met een speciale motor met een tandlat op de poort.

Aan de houten poorten met automatisatie worden hoge eisen gesteld. Niet enkel het automatisch openen en sluiten van de poort maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Daarom wordt gekozen voor elektromechanische systemen die onder alle weersomstandigheden feilloos werken, een korte openingstijd hebben en een mechanische vergrendeling die van buitenaf niet kan gekraakt worden. Met de nodige detectoren wordt ervoor gezorgd dat de poort niet kan sluiten wanneer er zich nog een persoon of een voorwerp tussen bevindt.

Voor elke opstelling kunnen wij de meest geschikte houten poorten met automatisatie voorstellen.

Houten poorten met automatisatie, duurzaam en esthetisch

De meerwaarde van houten poorten met automatisatie

Waarom ervoor kiezen je poort te laten automatiseren?

Automatisatie is een extra comfortlaag bovenop je mooie, duurzame houten poort. De motor kan boven- of ondergronds en heeft zo z’n meerwaarde.
  • Poortautomatisering biedt veiligheid: zonder jouw toestemming, zonder het automatisch openen van je poort, komt er niemand binnen. Met parlofonie en videofonie zie je ook meteen wie er aanbelt.

  • Houten poort met automatisatie synoniem staan voor comfort. Geen manuele handelingen, niet uit je wagen of van je fiets stappen. Eén druk op de knop en de poort opent. Heb je geen parlofonie of videofonie, dan zie je door het raam wie er voor de deur staat. Openen maar!

  • Poortautomatisering geeft je controle: je kan ten allen tijden vanop afstand de poort automatisch openzetten of weer sluiten wanneer jij dat wil. Op elk moment gemak en controle, dat brengt gemoedsrust.

De juiste automatisatie voor je poort kiezen

Poort automatisatie werkt met een externe motor. Je kan opteren voor een motoriseerbare poort, waarbij je de poort laat voorbereiden voor de latere installatie van de motor. Of je gaat voor een volautomatische poort die meteen de meeste voordelen biedt. Qua automatisatie kies je uit onderstaande opties.

Ondergrondse automatisatie

De motor zit ondergronds, netjes uit het zicht. Deze poort automatisering kan de poort tot 180° openen. Enkel het deksel is zichtbaar, alle onderdelen zijn weggewerkt in de bestrating.

Lineaire poortopener

Lineaire automatisering werkt met een in- en uitdraaiende spindel op de poort. Eenvoudig te installeren en beschikbaar in diverse slaglengtes. Hoe groter de poortvleugel, hoe groter de slaglengte moet zijn.

Knikarm poortopener

Ideaal voor een automatische poort tussen brede, gemetselde kolommen. De knikarm kan de diepe ligging van je hek ten opzichte van de achterkanten van de kolommen perfect overbruggen.

Schuifopener

Ook vrijdragende schuifpoorten en rolpoorten op rails matchen met poort automatsering. Deze motor bestaat uit een tandlat over de ganse lengte van de poort. Het tandwiel laat de automatisatie werken en de poort bewegen.

Advies voor houten poorten met automatisatie

Nog een tip: woon je in een winderig gebied? Neem dan een sterkere motor. Wat dit betekent, vraag je gewoon aan dé specialist in residentiële houten poorten met automatisering… De Sutter Naturally. Kom langs voor gericht advies, inspiratie en de beste oplossing voor jou.

Houten poorten met automatisatie, duurzaam en esthetisch
De Sutter Naturally, Residential Gates: dé specialist in kwaliteitsvolle en duurzame residentiële houten poorten met poortautomatisering