Algemeen

Hout & Habitat, dé beurs die al de gezichten van hout toont

Eindelijk komt er ook in Vlaanderen een beurs voor het grote publiek die volledig gewijd is aan hout en alleen maar hout. De naam: HOUT & HABITAT.
HOUT & HABITAT wordt dé beurs voor iedereen die houdt van hout. De charmes en de kwaliteiten van hout in al zijn toepassingen, zowel voor binnen als voor buiten, worden er voorgesteld.

HOUT & HABITAT, van 17 tot 20 november in Antwerp expo, wordt dé beurs voor iedereen die houdt van hout. De charmes en de vele kwaliteiten van hout in al zijn toepassingen, zowel voor binnen als voor buiten, worden er voorgesteld aan een ruim publiek van geïnteresseerde bezoekers.

HOUT & HABITAT wordt niet de zoveelste beurs, maar een uniek, sfeervol en mooi evenement. Dat bovendien alleen maar gaat over hout. Zullen ruim aan bod komen: houtskeletbouw en houtmassiefbouw, parket en plankenvloeren, wand- en plafondbekleding in hout, deuren, trappen, interieurinrichting, terrassen, gevelbekleding, buitenschrijnwerk, veranda’s, carports, tuintoestellen, poorten ... enzovoort, enzovoort. Als het maar van hout is. Kortom: HOUT & HABITAT wordt een niet te missen afspraak voor iedereen met een hart van hout. Denkt u eraan HOUT & HABITAT te bezoeken of wil u graag partner/exposant worden? Neem dan nu al eens een kijkje op www.houtenhabitat.be.
Build for Life