Buitenschrijnwerk

Harol stelt zijn poorten open

Harol stelt zijn poorten open
Op zondag 5 oktober vindt de 18e Open Bedrijvendag plaats. Met 438 deelnemende bedrijven op deze editie vestigt het grootste eendagsevenement van Vlaanderen een nieuw record. Het Diestse bedrijf Harol was in 2005 al met ruim 7000 bezoekers een echte topper. Onder het motto “kom kijken wie u van het leven helpt genieten”, hopen ze bij Harol ook nu weer jong en oud in grote getale over de vloer te krijgen.

Een blik achter de schermen van een bedrijf is altijd een plezante belevenis: je kan doodgemoedereerd gaan rondsnuisteren op plaatsen waar je normaliter niet kan of mag komen, je maakt op informele wijze kennis met werknemers en hun taken, je laat je uitgebreid informeren over producten en hun wordingsproces. Sommigen vinden er zelfs een nieuwe job...

Wie op zondag langsgaat bij Harol in Diest, kan zien hoe het bedrijf zich al meer dan 60 jaar richt op de productie van zonwering, sectionale poorten en rolluiken. Producten die de kwaliteit van het leven verbeteren, weet Harol: ze isoleren de woning tegen hitte en koude, beschermen tegen schadelijke weersinvloeden én tegen ongewenste bezoekers.

Nieuw in 2008 is dat ook de productiehal voor sectionale poorten toegankelijk is. Deze werd in 2006 op hetzelfde bedrijfsterrein gebouwd als de andere twee productiehallen (rolluiken en zonwering). Nu kan het publiek dus de volledige site verkennen via een rondleiding. De bedrijfsterreinen zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voorzien van kinderanimatie.

Algemene openingsuren: van 10u00 tot 17u00.
Harol - Industrieterrein 1/3 - Webbekom 1025 - 3290 Diest.

Ook interessant