Handige ophangsystemen voor fotoís en schilderijen

13 mei 2015 Bron: Acaza
Handige ophangsystemen voor fotoís en schilderijen
Artiteq
Je kent het ongetwijfeld wel. Je hebt net een splinternieuwe laag behang aangebracht op de muur, of je hebt op de muur een blinkende verflaag aangebracht. Maar dan wil je de muur toch niet gewoon kaal laten. Enkele fotolijsten of posters moeten de muur sieren! Maar dan moet je in je nieuwe muur boren. Er zijn interessante en esthetische oplossingen om de muur toch mooi aan te kleden zonder overal gaten te moeten maken.

Ophangrails dienen helemaal bovenaan de muur te worden aangebracht, tegen het plafond. De rails zelf kunnen overschilderd worden in het kleur van de muur, zodat ze volledig gecamoufleerd zijn. Aan deze rails kan je zoveel ophangdraden bevestigen als je wil. Deze kan je gemakkelijk vastschroeven nadat je de rail hebt vastgemaakt. Elke draad kan tot 15kg dragen. Op die manier kan je je schilderijen ophangen zonder te boren.

De rails kunnen ook gebruikt worden op een schuine muur. Je kan ze dus ook gemakkelijk op een zolderkamer tegen de muur bevestigen. Ook hoekverbinders zijn voorzien, zodat je de rail over de hele muur kan laten doorlopen.

Plankjes voor fotolijsten

Handige ophangsystemen voor fotoís en schilderijenBen je op zoek naar een origineel systeem om je fotolijstjes te presenteren? Kies dan voor de smalle legplankjes van Nielsen! Je kan deze combineren zoals je zelf wil om zo je eigen fotomuur in te richten. Bovendien kan je op deze plankjes niet enkel fotoís, maar ook kleine vaasjes en souvenirs presenteren. Erg leuk om je interieur een originele afwerking te geven!

Fotoladdertjes

Met behulp van de traditionele fotoladdertjes kan je ook je fotoís op een leuke manier aan de muur bevestigen. Bovendien kan je dankzij deze systemen ook moeiteloos de afwisseling brengen in de fotoís die je in huis ophangt. Verzamel je mooiste fotoís en stel zo zelf een origineel geschenk samen!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo