Haal eens een kunstenaar in huis!

13 februari 2015 Bron: Bouw & Wonen
Zoek je al jaren naar een kunstwerk dat in je kamer past? Wil je de nieuwe kinderkamer echt bijzonder maken? Wil je iets unieks? Maar met een persoonlijke tintje? Bestel dan de huiskunstenaar en maak van je kamer een plaatje. Kies voor een schildering of illustratie op je wand of op een doek, geÔnspireerd op jouw interieur en wensen.

Kunstenaar op bestelling

De huiskunstenaar komt bij jou in huis om een schilderij op maat te maken. Dat kan zijn in de woonkamer, slaapkamer, keuken, waar je zelf wilt. De kunstenaar bekijkt jouw interieur en gaat met je in gesprek. Het schilderij wordt daarna in je huis geschilderd en zal aansluiten bij je interieur en persoonlijkheid. Je kunt kiezen voor een doek, maar er kan ook rechtstreeks op de muur geschilderd worden. Je kunt kiezen uit 9 verschillende kunstenaars met ieder een eigen stijl. Kies de stijl die bij je past en maak een afspraak.

Stimuleren van de kunstmarkt

Voor kunstenaars is het soms moeilijk om een brug te slaan tussen de kunst en de vraag op de markt. Met de website www.dehuiskunstenaar.nl worden opdrachtgevers en kunstenaars met elkaar in contact gebracht. Dehuiskunstenaar.nl is een initiatief van GEK. GEK is een bureau voor kunst en communicatie dat professionele kunstenaars helpt bij de ontwikkeling van hun carriŤre en mensen in aanraking brengt met kunst. Laat de kunst ook jouw verhaal vertellen met een eigen wandschildering.Meer info over dit geweldige werk? bezoek eens De Huiskunstenaar


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo