Interieur

Handig montageraam voor vlakke wandinbouw duwplaten

Voor de bediening van toiletten levert TECE de uitgesproken innovatieve en minimalistische serie duwplaten TECEsquare. Een exclusief voordeel van deze trendy serie zijn de strak vormgegeven frontplaten, die vervaardigd zijn uit inox of glas. De inox modellen zijn leverbaar in glanzend chroom, geborsteld inox of in het wit, gecoat. De glazen modellen zijn in drie basis kleuren leverbaar in combinatie met meerdere toetskleuren. Naast het fraaie design, waarmee TECE de designprijzen DESIGN PLUS en de RET DOT DESIGN AWARD heeft gewonnen, is de wijze van inbouw uniek te noemen. Want deze armaturen kunnen zowel volledig vlak in een wand worden ingebouwd als iets uit de wand steken.

Voor de inbouw levert TECE een handig montageraam. Met het montageraam kunt u de inox duwplaat zodanig monteren, dat deze slechts 2 mm uit de wand steekt. Optisch gezien betekent dit gelijk aan de wand. De glazen armaturen zijn iets dikker en steken slechts 11 mm uit de wand. De modellen uit glas kunnen tevens door middel van een inbouwraam, volledig vlak met de muur worden ingebouwd.

Het inbouwraam vereenvoudigt het installeren en is dankzij de vier kleuren esthetisch mooi af te stemmen op de tegels en het gekozen model duwplaat. De kleuren van de inbouwramen zijn wit, zwart, glanzend chroom en gold-plated. Met het inbouwraam heeft u bovendien als voordeel, dat u de inbouwdiepte kunt instellen tussen 5 en 18 mm. Voor dikke tegels of natuursteen levert TECE extra stelbouten, zodat u de diepte kunt instellen tussen 18 en 33 mm. De vier inbouwramen zijn ook toepasbaar bij de glazen duwplaten van de serie TECEloop.