Algemeen

Grootste toiletshop wereldwijd in Sint-Niklaas

Nooit meer hoge nood. Altijd een schoon en comfortabel toilet in de buurt. Je raakt niet uitgekeken op de trendy vormgeving die elk toilet een unieke uitstraling geeft. Dat is het uitgangspunt van 2theloo: een trendy toiletshop gericht op een breed publiek. Het comfort uit zich onder meer in het hoogwaardige en eigentijdse sanitair van Villeroy & Boch waarmee de 2theloo shops ingericht zijn.

Samenwerking

2theloo en Villeroy & Boch willen met de samenwerking op een internationaal en hoogwaardig niveau een bijzonder concept neerzetten. Shamiram Abdullah, Marketing Manager BeNeLux bij Villeroy & Boch: “Bij 2theloo staan duurzaamheid, milieubesparing en hygiëne hoog in het vaandel. Juist in deze waarden onderscheiden wij ons met onze producten. Zo bevatten onze toiletten waterbesparende spoelsystemen (ProDetect) en zijn onze materialen gemakkelijk schoon te houden dankzij een speciale bewerking van het keramiek.”

Uitstraling en comfort

“Naast duurzaamheid en hygiëne biedt ons sanitair natuurlijk ook net dat beetje extra uitstraling en comfort”, vervolgt Shamiram. “Op die manier onderscheidt het concept zich echt duidelijk van de huidige openbare toiletruimten, waar je meestal zo snel mogelijk weer weg wilt.” Villeroy & Boch gebruikte voor de inrichting van de toiletten de productlijnen Subway 2.0, Loop & Friends en Omnia. Kenmerkend voor deze lijnen zijn de strakke, eigentijdse vormen, zoals goed naar voren komt bij de opzetwastafel.



Grootste toiletshop wereldwijd

Op 5 juli aanstaande opent 2theloo in Shoppingcenter Waasland in Sint-Niklaas de grootste wc-shop ter wereld, met een oppervlakte van 250 m². Eerder zijn er al 2theloo’s geopend in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Antwerpen en Warschau.
Build for Life