Grootste groepsaankoop voor isolatie ooit

  BE   13 november 2017 Bron: Bouw & Wonen
Grootste groepsaankoop voor isolatie ooit
Het is niet voor niets dat de Vlaamse Overheid iedereen wil aanzetten tot het goed isoleren van hun woning. Met isolatie bespaar je een groot stuk op jouw energiefactuur en dat willen we natuurlijk allemaal wel graag! Wil jij ook, net als bijna 10.000 Vlamingen besparen op het isoleren van je woning? Dan hebben we goed nieuws, het grootste platform voor groepsaankopen lanceert nu ook een grootschalige groepsaankoop voor jouw isolatieplannen. Je kan je volledig vrijblijvend inschrijven op de grootste groepsaankoop voor isolatie van Vlaanderen. Naast de bestaande premies en scherpe prijs, krijg je de BTW als korting voor het laten isoleren van jouw woning!

Bij deze groepsaankoop van Groepsofferte kan je zowel intekenen voor dakisolatie, zoldervloerisolatie, gevelisolatie als spouwmuurisolatie. Bij de groepsaankoop werden verschillende leveranciers benaderd op basis van belangrijke criteria. De leveranciers met de beste prijs/kwaliteit werden vervolgens als ďwinnende leverancierĒ verkozen. De isolatie wordt dus geplaatst door een officieel en erkend aannemer. Zo ben je alvast zeker dat de werken zeer kwalitatief zullen uitgevoerd worden.

Geniet nu nog van de premies voor het te laat is

Niet alleen stijgen de energiekosten jaarlijks, ook de interessante premies voor isolatie dreigen in de toekomst weg te vallen. De premies kenden al een daling begin dit jaar en het is hoogstwaarschijnlijk dat ze de volgende jaren opnieuw verminderen. Zo zal de premie van spouwmuurisolatie van Ä6/m2 naar Ä5/m2 dalen. Hierdoor zal iedereen al snel enkele honderden euroís meer betalen.

Door nu in te tekenen op de groepsaankoop verzeker je jezelf van de huidige voordelige premies. Vrijblijvend inschrijven kan op deze pagina.

Grootste groepsaankoop voor isolatie ooit

Isolatie verplicht vanaf 2020

Heel wat Vlaamse woningen zijn vandaag nog steeds niet of onvoldoende geÔsoleerd. Hierdoor hebben heel wat gezinnen te kampen met een hoge energiefactuur. De gestookte warmte verdwijnt namelijk meteen via de niet-geÔsoleerde oppervlaktes waardoor de verwarming op volle toeren draait.

Betaal jij ook te veel voor gas & elektriciteit? Dan is het isoleren van je woning zeker aan te raden. Door goed te isoleren, kan je namelijk al snel 30% besparen op je energiefactuur! De investering in isolatie heb je dus snel terugverdiend.

Bovendien moet elke Vlaamse woning vanaf 2020 voldoende geÔsoleerd zijn. Dan wordt het isoleren van je dak wettelijk verplicht. Wacht dus niet tot de financiŽle steun voor isolatie is weggevallen en geniet nu nog van de voordelige premies.

Waarom deelnemen aan de groepsaankoop voor isolatie?

Dankzij deze groepsaankoop van Groepsofferte krijg je de BTW als korting op je aankoop. Je bent bovendien verzekerd van kwaliteit, aangezien Groepsofferte samenwerkt met een erkend aannemer.

Bovendien geniet je dankzij de groepsaankoop ook van de volgende interessante premies:
 • Premie van 6 euro per m≤ voor dak- en zoldervloerisolatie
 • Premie van 15 euro per m≤ voor gevelisolatie
 • Premie van 6 euro per m≤ voor spouwmuurisolatie
 • Eventueel een bijkomende premie van je stad of gemeente
 • Verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van 21% voor woning ouder dan 10 jaar

Grootste groepsaankoop voor isolatie ooit

Schrijf nu en geniet van de exclusieve groepskorting

Vrijblijvend intekenen op de groepsaankoop kan op deze pagina. Wie inschrijft voor 15 december geniet van de BTW als korting op de plaatsing. Snel zijn is dus de boodschap!


Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo