Groepsaankoop zonneboiler: gratis warm water en 400€ korting

  BE   1 juni 2017 Bron: Bouw & Wonen
Groepsaankoop zonneboiler: gratis warm water en 400€ korting
Zonlicht gebruiken om je water op te warmen met een zonneboiler en nog eens €400 korting krijgen? Het kan ! Door mee te doen aan de groepsaankoop van zonneboilers kan je heel wat financiële voordelen meepikken. Je krijgt €300 korting als je je aansluit bij de groepsaankoop. Daarbovenop krijg je nog eens €100 korting van het merk van de zonneboiler. Voor zonneboilers bestaan er vanuit de Vlaamse overheid ook premies. je kan dus zowaar een zonneboiler aan de helft van de prijs krijgen! Je leest er hier alles over.

Jouw voordelen

Wanneer je in groep gaat aankopen zal je meer voordelen kunnen halen dan wanneer je alleen aankoopt. Als je samen koopt, koop je dus slimmer en goedkoper! Dankzij groepaankoop.be en Vaillant, kan je volgende voordelen bekomen:

  • €300 groepskorting
  • €100 korting van Vaillant
  • Premie van Eandis, tot wel 40% korting op je investering
  • Terugverdientijd van 5 jaar met de premie van Eandis
  • Hogere EPC-waarde van je woning

Groepsaankoop zonneboiler

Van zonlicht naar warm water

Een zonneboiler zal niet stoppen met werken als de zon niet schijnt. Het hele systeem heeft enkel het zonlicht nodig.

Op het dak wordt een collector geplaatst, dit is een zwarte plaat die de warmte van het zonlicht sterk absorbeert. Hier wordt dus de warmte opgevangen en opgeslagen.
De opgeslagen warmte wordt dan toegevoegd aan het water door kleine buisjes en dat vloeit door naar de boiler. Zo komt er dan warm water uit je kraan dat opgewarmd is door de zon.

In de winter zijn de uren zonneschijn minder dan in de zomer maar ook dan hoef je je geen zorgen te maken. In het hele systeem zit een naverwarmer. Als je water minder warm is dan zal de naverwarmer ervoor zorgen dat het water toch een hoge temperatuur krijgt.

Groepsaankoop zonneboiler

Zonneboiler op maat

De grootte van een zonneboiler en de inhoud ervan is niet voor iedereen dezelfde. Zo is het aantal zonnecollectoren afhankelijk van je waterverbruik en het aantal gezinsleden. Meestal wordt er 1,5m˛ gerekend per bewoner.

Wanneer je gezin 1 tot 3 gezinsleden telt, volstaat een zonneboiler met een opslagcapaciteit van 150 liter. Bij 4 of 5 gezinsleden zal een zonneboiler met een opslagcapaciteit van 250 liter genoeg zijn.

Een zonneboiler is perfect te combineren met je huidige verwarmingsinstallatie. Een zonneboiler gaat je water gaan voorverwarmen dus als het water naverwarmd moet worden kan dit perfect met je huidige installatie.
Je gebruikt een zonneboiler voor al jouw sanitair water (kraan, douche bad). Mits de juiste installatie kan je ook een zonneboiler gebruiken voor de vaatwas en wasmachine en zelfs voor vloerverwarming of een zwembad.

Zijn groepsaankopen echt goedkoper?

Als consument moet je steeds waakzaam zijn en goed vergelijken. Ook bij groepsaankopen is dit het geval. Over het algemeen zijn groepsaankopen, door het grote aantal inschrijvingen, wel een pak goedkoper. Het bespaart je ook een boel werk uit, want de administratieve kant is tot een minimum beperkt en je weet onmiddellijk waar je voor staat.

Met deze groepsaankoop voor zonneboilers bespaar je fors op de aankoop van een zonneboiler. Dankzij de bestaande premies en de korting van 400€, heb je een zonneboiler voor bijna de helft van de prijs!

Groepsaankoop zonneboiler

Investeer slim en maak gebruik van zonne-energie. Het opwarmen van je water is gratis en je draagt een steentje bij aan een beter milieu. Geniet ook van deze grootse kortingen en sluit je aan bij de groepsaankoop voor een zonneboiler.
Vraag hier je vrijblijvend advies en offerte aan.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo