Nieuwbouw

Groep Versluys gaat energiezuinigste Kone liften gebruiken

Versluys Bouwgroep gaat in haar nieuwbouwprojecten gebruik maken van de nieuwe revolutionaire en energiezuinigste lift van Kone op de residentiele markt, de Mono Space 500. Dat is een primeur voor de Belgische kust en Vlaanderen. Aan deze lift zijn vele jaren studie voorafgegaan. Het eindresultaat is uniek in zijn soort dankzij de combinatie van eco-efficiëntie (35% energie zuiniger), verhoogd comfort (stille en gelijkmatige werking) en het bekroonde design.

De KONE EcoDisc-hijsmachine, de remmen, het hijssysteem en de liftkooistructuur zijn compleet vernieuwd en bieden nu zelfs nog meer rijcomfort en een zuiniger energieverbruik. De afwerkingsmogelijkheden zijn enorm. Keuze uit 4 verschillende deuropties en 52 complete kooi-interieurs die in 6 verschillende designthema’s zijn gegroepeerd.

Primeur

`Versluys Bouwgroep is de Nr.1 in topvastgoed, dus onze klanten verwachten enkel de beste kwaliteit en afwerking. Momenteel worden deze nieuwe revolutionaire liften reeds gebruikt in ons topproject - Royal Phare - aan de zeedijk (Zeeheldenplein) in Oostende. De reacties zijn uitermate positief. ` licht CEO Bart Versluys toe. Ook in Oosteroever, het grootste ontwikkelingsproject in jaren aan de Belgische kust, goed voor 1.000 woonappartementen, nagenoeg alle met zicht op zee en havendokken, zullen wij dit nieuw type lift gebruiken.

Ook interessant