Tuin

Gratis tuinadvies op 20-21 maart in De Tuinen van Appeltern

Op zaterdag 20 en zondag 21 maart helpen De Tuinen van Appeltern en de Exclusief Geselecteerde Hoveniers mensen bij problemen in de tuin. Het gehele weekend worden er gratis schetsadviezen gegeven.
Met een goed ontwerp wordt de basis voor de toekomstige tuinplezier gelegd. Zonder een gedegen ontwerp dat past bij het huis en de omgeving, wordt het problematisch. Er worden veel fouten gemaakt bij de vormgeving en inrichting, met als gevolg een tuin waarin mensen zich niet prettig voelen.

Gratis schetsadvies

Er is veel onwetendheid over de mogelijkheden die een tuin in zich heeft. Ook over de diverse wegen die je daarbij kunt bewandelen is veel onduidelijkheid. Daarom kan men op 20 & 21 maart terecht in De Tuinen van Appeltern. Exclusief geselecteerde hoveniers geven dan gratis tuin- en schetsadviezen. De hovenier neemt de tijd om vragen persoonlijk te beantwoorden en maakt op basis van de aangeleverde foto’s en maten al een grove schets voor de tuin.

Exclusief Geselecteerde Hoveniers

De Tuinen van Appeltern heeft in heel Nederland de meest creatieve en vakbekwame hoveniers geselecteerd. Deze hoveniers zijn echte professionals in hun vakgebied. Zij willen een bijdrage leveren aan de tuincultuur door gratis schetsadviezen te geven en ervoor te zorgen dat iedereen een tuin krijgt die bij hem past.

Deelnemen?

Iedereen kan zich aanmelden door te bellen of te mailen met Marjolein Zondag van De Tuinen van Appeltern (+31-(0)487-579240 / m.zondag@appeltern.nl). Het tuin- en schetsadvies duurt 45 minuten en wordt gegeven in De Tuinen van Appeltern. Men betaalt alleen inkom voor het tuininspiratiepark, het tuinadvies is gratis.

Ook interessant