Gratis advies tijdens Energieweekend van 27 en 28 september

  BE   22 augustus 2014 Bron: Centrum Duurzaam Bouwen
Kom op 27 en 28 september met je bouw- of renovatieplannen naar de 7 de editie van het Energie & Bouw Weekend in Centrum Duurzaam bouwen te Heusden- Zolder! Het Energie & Bouw Weekend geeft je op een compacte, overzichtelijke beurs een waaier van oplossingen en materialen om je woning duurzamer, comfortabeler, onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger te maken. Zo zijn er aanbieders van gevel- en spouwisolatie, dak- en vloerisolatie, ventilatiesystemen, verwarmingsystemen, energiezuinige ramen, enz., maar kan je er ook terecht met vragen rond financiering of energiecontracten.

Gratis Advies op afspraak

Je kan op het Energie & Bouw Weekend een gratis afspraak maken voor een Quickscan. Onze professionals geven in maximaal 20 minuten een antwoord op jouw concrete vragen over duurzaam (ver-)bouwen. Heb je een bouwplan? Foto's? Een schets? Neem die zeker mee: aan de hand krijg je een advies op maat, compleet met subsidiemogelijkheden en praktische tips en tricks.
Een gratis Quickscan op het Energieweekend van 27 en 28 september kan enkel na afspraak. Contacteer Dubolimburg via 011-517057 of via info@dubolimburg.be.
Vergeet niet je naam, telefoonnummer en voorkeurdag te vermelden

Energie & Bouwweekend

Infosessies

Zowel op zaterdag 27 als op zondag 28 september zijn er bovendien vrij toegankelijke lezingen over isoleren, het verlagen van energiekosten, het betalen van de investeringen, wind- en luchtdicht bouwen, en LED en verlichting. Deze lezingen zijn gericht op mensen zonder specifieke of met beperkte bouwervaring en worden gegeven door specialisten van Belfius, Build Technics, Electrabel, de Gezinsbond en Sypa. Op zondag 28 september is er bovendien een bijkomende infosessie over het ABC van duurzaam gemeenschappelijk wonen (co-housing).

Praktisch

Het Energie en Bouw Weekend vindt plaats in Centrum Duurzaam Bouwen, aan het Schachtplein (parking) in Heusden-Zolder op zaterdag 27 september van 12u tot 18u en op zondag 28 september van 12u tot 18u.
Met dank aan Electrabel en Belfius kan je vanaf 1 september via www.cedubo.be/energieweekend gratis inkomkaarten bestellen. Met de lidkaart van de Gezinsbond kan je ook gratis naar het Energie & Bouw Weekend.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo