Binnenafwerking

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend
Met AquaStuc heeft Knauf een handige oplossing in huis om wanden in natte woonruimtes af te werken. Dit eenlagig gipspleister kan dan ook heel wat troeven uitspelen, in vergelijking met een standaardproduct. Ideaal dus voor pleisterwerk in privébadkamers, keukens, bergingen en garages.

Gemakkelijker

Knauf AquaStuc, een basis- en afwerkpleister in één, leent zich bij uitstek voor wanden in natte ruimtes die niet of gedeeltelijk worden betegeld. Wanden zonder tegels? Die hoef je niet apart af te werken, alles kan in één beurt. Toch tegels lijmen? Dan kan dat snel en gemakkelijk zoals bij een standaardgips.

Het gipspleister AquaStuc laat zich eenvoudig verwerken, handmatig of machinaal met een gipsspuitmachine. Je kan het product toepassen op alle steenachtige ondergronden. Ook geschikt voor pleisterdragers, Stucplaten en Stucanet; ideaal in combinatie met alle Knauf-primers voor gipspleisters.

Beter

Knauf AquaStuc, gemakkelijk te herkennen aan zijn grijsgroene kleur, is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes: spatwaterbestendig én bijna 6 keer meer bestand tegen water dan een standaardgipspleister. Dit gehydrofobeerd product van Knauf komt goed van pas bij pleisterwerk in privébadkamers, keukens, bergingen en garages.

Knauf AquaStuc

Specificaties
  • verpakking 25 kg/zak
  • verbruik ca. 9,4 kg/cm
  • laagdikte min. 10 mm
  • verwerking bij minimumtemperatuur + 5°C