Gezocht: ondernemende vastgoedmakelaars en syndici

  BE   3 april 2017 Bron: CIB
Gezocht: ondernemende vastgoedmakelaars en syndici
Winnaars 2016
CIB Vlaanderen, de Confederatie van Immoberoepen, is op zoek naar sterk ondernemerschap in de vastgoedsector. Op 1 juni reikt de beroepsorganisatie reeds voor de elfde keer de Real Estate Awards uit. Kandidaturen voor Vastgoedbelofte en Vastgoedondernemer van het Jaar kunnen nog tot en met vrijdag 21 april ingediend worden.

Met de Real Estate Awards wil CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de vastgoedsector inspireren en stimuleren. Zowel startende als ervaren ondernemers kunnen meedingen naar een award. De award ‘Vastgoedbelofte van het jaar’ gaat naar een dynamische en ambitieuze starter met een ondernemende toekomstvisie. Elke Vlaamse vastgoedmakelaar of -beheerder die de afgelopen vijf jaar de stap zette naar het oprichten of overnemen van een vastgoedkantoor komt in aanmerking. Wie reeds langer dan vijf jaar een vastgoedkantoor runt, komt in aanmerking voor de award ‘Vastgoedondernemer van het Jaar’. Deze award gaat naar een vastgoedprofessional met een gezonde portie lef, veel ondernemerszin en de nodige ervaring op de teller.

Twee stemrondes

Nieuw dit jaar is dat kandidaten ook kunnen worden voorgedragen. Jezelf kandidaat stellen of iemand nomineren kan via www.real-estate-awards.be, en dit nog tot en met vrijdag 21 april. Vervolgens maakt een professionele en onafhankelijke jury een eerste selectie. Wie weerhouden wordt door de jury, wordt uitgenodigd voor een gesprek met de jury. De jury kiest vervolgens drie finalisten per categorie. Daarna is het aan de vastgoedsector (alle BIV-erkende vastgoedmakelaars en -beheerders) om online hun stem uit te brengen op een van deze drie finalisten. Na deze online stemronde wordt er op de awarduitreiking live gestemd. Alle aanwezigen kunnen dan hun stem uitbrengen op hun favoriet. De finalist met het totaal hoogst aantal stemmen is de uiteindelijke winnaar.

De uitreiking

De awarduitreiking vindt plaats op donderdagavond 1 juni in Hôtel de la Poste op de site van Tour & Taxis in Brussel. De show wordt in goede banen geleid door VRT-presentator Kobe Ilsen. Na de bekendmaking van de winnaars is er tijd voor netwerking en een afterparty. Inschrijven voor deze feestavond kan vanaf half april.

Meer info en kandidaturen: www.real-estate-awards.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo