Terras en oprit

Geniet het hele jaar van tuin of terras

Geniet het hele jaar van tuin of terras
Zomers genieten, ook in de rest van het jaar? Dat kan voortaan met de terrasoverdekking van Abrisud. In hout, aluminium of panoramisch: het is volop genieten van de tuin, zonder je te hoeven bekommeren om weer en wind. Het hele jaar door je eigen stukje paradijs binnen handbereik!

De houten overdekking : gezelligheid en natuurlijke sfeer

Hout is een ‘nobel’ materiaal, dat authenticiteit, warmte en gezelligheid ademt. Naast de structurele kwaliteiten van hout (robuust, duurzaam) zorgen de nuances ervoor dat het perfect opgaat in een tuinomgeving. De optionele rotonde-uitvoering tekent voor een elegante overdekking, die letterlijk verleidt met haar ronde vormen…

Overdekking in aluminium : de industrieel-moderne look

Een unieke stijl voor een modern ogende 'factory'-sfeer: de residentiële Abrisud-overdekking in aluminium geeft de tuin een industriële look, onvergelijkbaar in architectuur en decoratieve waarde. Deze overdekking in aluminium biedt een groot volume om naar eigen wens in te richten, en een grote modulariteit dankzij de telescopische structuur. De panelen schuiven moeiteloos in elkaar om van het zwembad in open lucht te genieten. Elke module kan bovendien apart worden geopend, omdat de transparante elementen afneembaar zijn : heel handig bij het verplaatsen van meubilair bijvoorbeeld.

Aluminium is licht en roest niet. Abrisud voorkomt elk risico op corrosie door uitsluitend te werken met 'primair' aluminium (zuiver, zonder legering) dat niet roest en bestand is tegen de laagste temperaturen.

Abrisud terrasoverdekking

Panoramische beschutting: voor een ultratrendy tuin.

Een jacuzzi, een buitensalon, een fitnessruimte: deze overdekking komt tegemoet aan ieders wensen en geeft ze een discrete plaats in de tuin. Deze rotonde in aluminium bestaat uit 2 tot 6 modules en vormt een oase van welzijn en intimiteit, voor een moment van zalig relaxen, beschut tegen de grillen van het weer. De hele tuin krijgt er meer diepgang door! Elke module schuift onafhankelijk, en de dakopening kan voortdurend opschuiven om de zon te volgen of, omgekeerd, om zich ertegen te beschermen.