Tuin

Een jacuzzi-overdekking bespaart u een koude douche

Een jacuzzi-overdekking bespaart u een koude douche
Voor wie buiten een ontspannings- en wellnessruimte heeft, zijn de afgelopen weken een serieuze domper. De lente laat op zich wachten en de voorspellingen voor de zomer zijn evenmin rooskleurig. En dan nu het goede nieuws. Weer of geen weer, de nieuwe Abrisud “Jacuzzi-overdekking” zorgt voor zomers genieten in de jacuzzi.

Tot 8 graden warmer met een overdekking
Veel Belgen kunnen hun jacuzzi niet meer missen en willen er dan ook zo lang mogelijk van genieten. Dankzij Abrisud kan dat nu ook weersonafhankelijk. Voortaan geniet u ook in het voor- en najaar van uw jacuzzi: de overdekking van Abrisud houdt de wind buiten en zorgt voor dat extra beetje warmte waardoor het er aangenaam toeven wordt. Dankzij de weldoordachte isolatie wordt de lucht- en watertemperatuur maar liefst 6 tot 8 graden warmer. En dat zonder bijkomende verwarming. Volop genieten dus, zonder enig schuldgevoel!Rond design dat versmelt met uw tuin
Een ronde vorm en een maximum aan transparantie, samen met schuifpanelen die u naar wens kunt open- of dichtschuiven om de zon binnen te laten of een fris briesje op uw huid te voelen ... Daarin schuilt het geheim van deze elegante en discrete structuur, die speciaal werd ontworpen op basis van de gangbare afmetingen van jacuzzi’s.

Uitzicht van 300° vanuit uw jacuzzi
De grootste troef van deze overdekking is ongetwijfeld het modulaire aspect. Ze is opgebouwd uit mobiele elementen die los van elkaar kunnen worden verschoven. Zo kan de overdekking 300° draaien en kiest u zelf welke kant u openzet. U kunt dus gemakkelijk meedraaien met de zon – zoals een zonnebloem – of de zon net buitenhouden, afhankelijk van het seizoen!
U behoudt ook steeds het panoramische zicht op uw tuin, ongeacht of de wanden open- of dichtgeschoven zijn. De jacuzzi wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en u kunt ontspannen in een behaaglijke cocon.

Wintertuin
De overdekking kan ook gebruikt worden om een overdekt terras of een wintertuin te creëren door ze tegen een van de muren van uw huis te plaatsen. De ideale plek om vrienden te ontvangen of gezellig samen te zitten met het gezin wanneer er buiten een frisse bries staat. In de winter blijft de overdekking dicht en in de zomer geniet u dankzij de openschuivende panelen ongestoord van uw tuin of terras.
En waarom er in de winter niet uw zuiderse planten in beschermen tegen de barre temperaturen? Verder zorgt de optimale isolatie ervoor dat insecten en andere dieren buiten blijven.Panoramische overdekking in aluminium, beschikbaar in 3 modellen of in een halfronde uitvoering (om tegen de woning te plaatsen)
Prijs: vanaf € 10.000 (excl. btw)
Installatie in 1 tot 2 dagen door een gespecialiseerd team van Abrisud

Bestaat ook met een houten structuur.

Ook interessant