Decoratie

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over
2020 is begonnen! Dat betekent natuurlijk dat de goede voornemens ook weer van start zijn gegaan. Kies voor een nieuwe start in je interieur: ga voor een mini make-over. Met wat kleine aanpassingen, ga je voor een compleet nieuwe look in je huis. Genieten maar! Lees snel verder voor alle ideeën.

De zithoek aanpakken: een nieuwe bijzettafel

Grote kans dat de zithoek in de woonkamer een centraal punt vormt in je woning. Dat betekent dan ook dat je hier best voor een make-over kunt gaan – wat een feest! Waar een grote bank of een nieuwe fauteuil misschien een wat te grote stap zijn, is het ook een idee om voor een nieuwe bijzettafel te kiezen.

Deze tafel vormt immers het uitzicht waar je iedere avond weer tegenaan kijkt vanaf de bank! En is het niet plezierig als je naar iets nieuws kunt kijken? Daar worden we blij van! Ga bijvoorbeeld voor een trendy variant met een marmeren bovenblad. Of kies voor robuust hout: daarmee zit je altijd goed. Ook prachtig: een bijzettafel van glas, passend bij het moderne interieur.

Maak het gezellig met nieuwe verlichting

De stijl van verlichting lijkt in onze woningen maar een bescheiden rol te spelen. Maar al te vaak zien we simpele kappen om de peertjes heen, waar verder nauwelijks naar wordt omgekeken. En dat is zonde! Laat de verlichting in je huis een hoofdrol spelen. Zo maak je het namelijk een stuk gezelliger in je woning.

Welk soort verlichting je in dit nieuwe jaar aanpakt, is natuurlijk aan jou. Zo kun je gaan voor nieuwe verlichting aan het plafond of op de grond. Maar wat misschien nog wel meer opvalt: haal een mooie tafellamp in huis! Kies een variant met een onderstel voor een sierlijk effect. Of ga voor een opvallend omhulsel van bijvoorbeeld ijzer of bamboe.

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over

De sidetable in het interieur

Zoek je naar een plekje om accessoires op tentoon te stellen? Kies dan voor een sidetable in het interieur: een tafel speciaal bedoeld om tegen de muur te zetten. De perfecte afwisseling met een kast! Hiermee ga je echt voor iets unieks in een ruimte. Denk aan de woonkamer, waar decoratie altijd wel een plek mag hebben. Of zet de tafel juist op een plaats als de hal: dat is gezellig binnenkomen.

Wat je er op kwijt kunt? Dat is natuurlijk aan jou. Maak er bijvoorbeeld een wintertafel van: met dennenappels en kaarsen versier je het geheel. De sidetable is er in allerlei looks te vinden: het is maar net wat er bij jouw stijl past. Voor een rustgevende omgeving kies je voor een houten tafeltje, daarmee kan het nooit fout gaan. Uitpakken doe je met een vrolijke kleur of een uniek materiaal. Kiezen maar!

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over

Nieuw tegen de muur: de wandkast

In iedere woning worden er spullen opgeborgen. Je kunt ervoor kiezen om een simpele kast in huis te halen en alles daar simpelweg in te gooien, maar word je daar nu echt gelukkig van? Trakteer jezelf dit nieuwe jaar op een stijlvolle wandkast! Een pareltje om naar te mogen kijken.

Planten, boeken, bloemen of dozen: je kunt van alles kwijt in een wandkast. Een combinatie van items ziet er hierbij echt beeldschoon uit: zo maak je de boel speels en opvallend. Zet dus gerust een stapel boeken naast een unieke plant neer, of wissel een bos bloemen af met opbergdozen. En die kast? Die is er in allerlei soorten en maten te vinden: van strak metaal tot sfeervol hout. Het is maar net waar jouw persoonlijke voorkeur naar uit gaat!

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over