Interieur

Geef je woonruimte cachet

Geef je woonruimte cachet
Foto: homingxl.nl
Hoe karakter in uw interieur introduceren? Daar bestaan allerlei tips and trics voor. Maar toch is het bijzonder om cachet aan uw woning te geven. Niet om het even welk design past bij een woning en bij uw temperament. Banken en binnendeuren zijn punten waar meer en meer aandacht naartoe gaat.

Binnen een woonruimte is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor de binnendeuren. Waar je bij een woning vaak ziet dat er wel veel aandacht is besteed aan het uitkiezen van een bijzondere voordeur, wordt binnenshuis doorgaans nog de traditionele witte boarddeur aangetroffen. Erg zonde eigenlijk, want een mooie binnendeur geeft je woonruimte karakter en sfeer geven. Zo wordt een deur met glas erg vaak gebruikt als binnendeur van de hal naar de woonkamer. Hierdoor oogt de ruimte, zowel de hal als de woonkamer, toch net iets groter. Bij HomingXL ontdekten we een ruim assortiment aan deuren. Zelfs deuren met een industriële look.

Raamkozijnen op maat

Verder zijn er nog de raamkozijnen, sfeermakers van formaat. Maar ook hier is de keuze uitgebreid. Dat is op zijn beurt interessant als u renoveert want maatwerk is dan zeker van belang. Harhouten raamkozijnen met glas op maat bestellen behoort zeker tot de mogelijkheden. De hardhouten raamkozijnen worden dan op maat gemaakt en vakkundig uit duurzame en hoogwaardige materialen vervaardigd. De maatwerk raamkozijnen worden kant-en-klaar, inclusief HR++glas, geleverd. Een raamkozijn op maat om direct aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk goed nieuws zeker als de levertijd slechts twee weken beslaat.

Pittige accessoires

Ook de buitenruimte maakt hoe langer meer deel uit van onze woning. Outdoor meubels kunnen binnen en buiten dienen. Leukte tafels, stoelen of banken horen daarbij en ook pittige accessoires zoals hemelbedden, waslijnen, deurmatten, loungebedden…De lente kan gewoon niet snel genoge komen.

Ook interessant