Buitenschrijnwerk

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast
Gealan heeft het kleurenassortiment voor zijn kleurtechnologie Gealan-acrylcolor aangepast: Umbra grey RAL 7022 is onlangs beschikbaar gekomen als een nieuwe standaardkleur.

De trend naar warmere tinten voor raam- en deurprofielen wordt ook weerspiegeld in het kleurenassortiment van Gealan. Binnen de Gealan-acrylcolor is de populaire tint Umbra Grey RAL 7022 nu verkrijgbaar als standaardkleur. De nieuwe kleur is verkrijgbaar in Gealan-profielsystemen met een inbouwdiepte van 82,5 mm (S 9000, Gealan-KUBUS en S 9000 NL).

Umbra grijs RAL 7022 wint aan populariteit bij het ontwerp van moderne woon- en kantoorgebouwen. De kleur is al gebruikt voor veel woongebouwen in het beproefde Gealan-acrylcolor. Het logische gevolg is dat Gealan deze eigentijdse grijstint toevoegt aan haar standaardassortiment.

Gealan-acrylcolor Traffic white RAL 9016 maakt niet langer deel uit van het standaard kleurenassortiment, maar kan in de toekomst als project kleur worden besteld.

Ontwikkeling Gealan-acrylcolor gaat door

Gealan verfijnt al meer dan 40 jaar het kleursysteem voor kunststof raamsystemen. De hoogwaardige PMMA-afwerking Gealan-acrylcolor stelt sinds 1980 de norm voor kozijnprofielen kleurvast, veelzijdig, duurzaam en robuust als geen ander. Gealan's bewezen kleurtechnologie draagt dus al meer dan vier decennia bij aan een duurzame uitstraling. Dus ook aan de duurzaamheid en kosteneffectiviteit van kunststof -ramen.

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast
Gealan-acrylcolor is een onafscheidelijke combinatie van acrylglas en PVC. Dit wordt bereikt door het productieproces co-extrusie. Gealan ontwikkelt consistent en voortdurend verderen breidt het productgamma uit met de meest uiteenlopende complexe profielen.

Gealan biedt zijn Gealan acrylcolor aan in een veelheid van zijn raamsystemen. Of het nu toegepast wordt in historische oude gebouwen of moderne architectuur; kozijnen, voordeuren, balkondeuren of schuifsystemenzelfs specifieke oplossingen voor landen als Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje is deze robuuste kleurtechniek beschikbaar. Alleen al sinds 2000 zijn er meer dan 80 miljoen meters profiel verkocht, bevestigt de hoge acceptatie van Gealan-acrylcolor door raamfabrikanten, dealers, architecten, vastgoed bedrijven en bouwers.

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast

Verscheidenheid aan kleuren en trendkleuren

Gealan-acrylcolor maakt het mogelijk om gevels in vele trendkleuren te ontwerpen. Het kleurenpalet heeft negen standaardkleuren en ook 50 andere projectkleuren op aanvraag.

Gealan is de enige systeemleverancier die deze kleurtechniek aanbiedt in metallic kleuren en zelfs twee in het standaard kleurengamma met DB703 en zilver.

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast
In de tussentijd hebben de productontwikkelaars van Gealan een uitbreiding van de metallic tinten in Gealan-acrylcolor kunnen aankondigen. Nieuw in het assortiment zijn de kleuren goud, brons en parelbeige vergelijkbaar met RAL 1035 met een metallic effect.

Gealan-acrylcolor: Kleurenassortiment aangepast
Meer over de hoogwaardige kleurtechnologie Gealan-acrylcolor.