Keukens

GF brengt Italiaanse keuken op smaak met cement

Industrial Chic is in! Dat bewijst de groeiende vraag naar deze strak minimalistische look. Een stijltrend waar interieurbouwer GF uit Zonhoven op inspeelt door uitbreiding van hun keukengamma met de Cemento lijn van Italiaans keukenontwerper Modulnova. Wat deze collectie onderscheidt? De meubelfronten zijn voorzien van een fijne cementlaag en beschikbaar in 6 natuurlijke kleuren.

Cement kruidt af

Wie tuk is op een industriële toets in het interieur combineert natuurlijke en robuuste elementen. Hout, metaal, steen, cement… Stuk voor stuk duurzame materialen die stevig ogen en die pure lijnen onderstrepen door hun unieke textuur. Die gestileerde eenvoud doortrekken in het hele huis zorgt voor eenheid. “Beton dook al eerder op in de keuken in de vorm van aanrechtbladen. Met de Modulnova Cemento gaan we nog een stap verder”, vertelt Rudi Geuns van GF. “Een sfeermaker en stijlstatement, zo kun je dit Italiaans keukendesign afgewerkt met cement het beste omschrijven. Fronten worden gecoat met een 3mm dikke vloeibare cementlaag. Dat gebeurt handmatig. En net dat geeft unieke oppervlakken want geen enkel paneel is identiek. De coating droogt op tot een warme, haast fluweelzachte topping. Een fijne decoratieve sluier in typische steentinten. Precies zoals dat hoort bij een stoere industrial look.”

Modulnova Cemento

De Modulnova Cemento is beschikbaar in 6 natuurlijke kleuren. Tinten die speciaal geselecteerd zijn om het palet van hout en natuursteen te completeren. Het merk speelt daarmee met een verrassende en inspirerende combinatie van verschillende materialen en afwerkingen die volop mogelijkheden biedt voor een persoonlijke inrichting.

Wie het speciale cementeffect van de Cucina Italiana wil zien of voelen is welkom in de toonzaal in Zonhoven.

Ook interessant