Bedrijfsnieuws

Frédéric Stainier is nieuwe commercieel directeur Woningen Blavier

Woningen Blavier heeft Frédéric Stainier aangesteld als commercieel directeur. Hij is lid van het directiecomité en verantwoordelijk voor het strategisch en commercieel beleid van Woningen Blavier. Met zijn gedreven medewerkers staat Frédéric Stainier voor de uitdaging de toonaangevende positie van Woningen Blavier op de Belgische markt voor sleutel-op-de-deur woningen te bestendigen en nieuwe groei van het bedrijf te versterken.

Frédéric Stainier (1962) versterkt het managementteam van Woningen Blavier. Hij zal met zijn brede management en commerciële ervaring instaan voor de verdere groei en ontwikkeling van Woningen Blavier op de bijzonder competitieve markt van de particuliere woningbouw.

Frédéric Stainier kan terugblikken op een succesvolle loopbaan in executive management.
Na diverse commerciële functies bij UPCI, Ricoh en Manpower vervoegde hij in 1998 Group4 als Sales Manager Security Services. In 2002 promoveerde hij bij Group4 tot Business Development Manager Security Services en vervolgens in 2006 tot 2010 tot Service Line Director Security Systems en nam hij in deze hoedanigheid tot zijn overstap naar Woningen Blavier het algemene management waar.

Na een opleiding in Foreign Trade, International Relations aan het Enseignement Supérieur Economique de Jemeppe, is Frédéric Stainier altijd actief geweest in sales. Hij behaalde een Executive Master in Management aan de Solvay Business School – ULB. Frédéric Stainier spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, en heeft een basiskennis van Spaans en Portugees.

“De aanstelling van Frédéric Stainier kadert in de versterking van de kwaliteit van onze relaties en dienstverlening aan de klanten van Woningen Blavier die wij continu nastreven. Een professioneel en transparant verkoopsproces is de eerste stap in de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten opbouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat Frédéric Stainier dankzij zijn professionele management en commerciële expertise een belangrijke bijdrage zal leveren tot het verdere succes van Woningen Blavier en een belangrijke rol zal spelen om onze nationale groeiambities waar te maken.” aldus Louis Amory, afgevaardigde bestuurder, Woningen Blavier.
Build for Life