Fotowedstrijd: Breng windenergie op een mooie wijze in beeld

  BE   9 mei 2022 Bron: Ode Vlaanderen
Fotowedstrijd: Breng windenergie op een mooie wijze in beeld
Naar aanleiding van de internationale Dag van de Wind op 15 juni 2022 organiseert de Vlaamse Windenergie Associatie VWEA een grootse foto- en filmpjeswedstrijd op sociale media. De opdracht luidt: “Breng windenergie op een mooie wijze in beeld”.
“De dag van de wind mogen we niet zomaar voorbij laten gaan”, zegt organisator Bart Bode, directeur van VWEA. “Windenergie is een positief iets. Het is goedkoop, goed voor het klimaat, en voor de onafhankelijkheid van fossiele energie. We grijpen de Dag van de Wind dan ook graag aan om windenergie te vieren, en dat doen we met een laagdrempelige foto- en filmpjeswedstrijd.”

Deelnemen is bewust heel eenvoudig gehouden. Het is een wedstrijd voor iedereen, jong en oud, professioneel of amateur. “Post een foto of filmpje met de vermelding van #vweafotowedstrijd op Facebook, Instagram, TikTok of Wikimedia Commons en je doet automatisch mee”, verduidelijkt Bart. Maar ook wie geen liefhebber is van sociale media kan meedoen via een mail naar fotowedstrijd@ode.be. De voorwaarde is dat de foto of filmpje windenergie in de kijker zet –vermeld dus steeds de locatie- en dat de inzending gepost of ingezonden wordt voor 6 juni 2022 12.00u.

Een jury oordeelt op artistieke kwaliteit, originaliteit en boodschap. Naast de juryprijs komen er ook publieksprijzen, voor de meest geliefde beelden per sociaal medium.

Meer info en het volledige reglement staan op www.vwea.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo