Fleur na de verbouwing gelijk het huis op

8 december 2022 Bron: Bouw & Wonen
Fleur na de verbouwing gelijk het huis op
Foto: albelli.nl
Als je net klaar bent met het verbouwen van je huis is het net alsof je weer opnieuw moet beginnen. Je huis is wellicht helemaal leeg en inrichten is geen gemakkelijke taak. We helpen je daar graag bij. Er zijn verschillende leuke dingen die je kunt doen om je huis mooi in te richten. Ben je benieuwd hoe je, je huis na de verbouwing op kunt fleuren? Lees dan snel verder!

Huis inrichten

Een mooie vloer, behang en meubilair. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer, er komt zo ongelofelijk veel kijken bij het inrichten van je huis. Als je net klaar bent met verbouwen staat je huis wellicht helemaal leeg. Om je huis zo mooi mogelijk in te richten is het zaak dat je alles op elkaar afstemt. Het komt uiteindelijk neer op de smaak van een ieder uiteraard. Over het algemeen vinden de meeste mensen echter, gelijk waardige kleuren of thema’s het best passen bij hun interieur. Ga je meer voor lichte kleuren of voor donkere kleuren? Het zijn allemaal overwegen die je moet maken bij het inrichten van je interieur.

Prachtige foto’s

Afgezien van al het standaard meubilair is er maar één ding dat je huis echt opfleurt. En dat is: al je favoriete foto’s op canvas. Van natuurfoto’s tot prachtige wallpapers en van cultureel erfgoed tot je lokale musea. Als je er een foto van hebt dan kun je er een prachtig canvas van maken. Er is niets beters om je huis mooi mee in te richten dan met je favoriete foto’s. Je kunt kiezen uit verschillende opties. Zo kun je de grootte van het canvas dat je wenst aanpassen en kun je een canvas met of zonder lijst nemen. Zo kun je onder andere kiezen uit een prachtige zwarte lijst om je canvas heen. Dit kan erg goed passen bij je andere meubilair. Als je een foto graag aan je muur wilt hangen dan kun je deze uploaden op bijvoorbeeld Albelli. Je kunt aanpassingen maken, al het gewenste aanvinken of juist niet aanvinken en het canvas of meerdere canvassen bestellen.

Kortom, als je, je huis na de verbouwen wilt opfleuren dan heb je heel veel verschillende opties. Eén van de leukste opties zijn mooie canvassen van bijvoorbeeld Albelli. Je kunt je favoriete foto’s uploaden op hun website en de canvassen gemakkelijk online bestellen. Vervolgens heb je jouw prachtige foto’s snel in huis.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo