Verwarming & Sanitair

Facq opent een nieuwe showroom in Roeselare

Facq opent een nieuwe showroom in Roeselare
Badkamer- en verwarmingsspecialist Facq heeft net zijn elfde showroom en 30ste sanicenter geopend in een gloednieuwe vestiging te Roeselare, West-Vlaanderen. Het nieuwe uithangbord van het Belgische familiebedrijf heeft een oppervlakte van 3700m² (2000m² voor de showroom en 1700m² voor het sanicenter). Enkele weken na de opening genoten zowel de showroom als het sanicenter al grote belangstelling onder de lokale bevolking.

Het is in het kader van zijn uitbreiding in Vlaanderen dat FACQ besliste om een showroom in Roeselare te vestigen. Het betreft de eerste vestiging van de groep in West-Vlaanderen, een regio met veel groeimogelijkheden op commercieel vlak. Sinds de opening zijn de plaatselijke inwoners al massaal spontaan een kijkje komen nemen, dit mede dankzij de uitstekende bereikbaarheid van de showroom, gesitueerd op een drukke verkeersas met veel winkels.

De vestiging in Roeselare bestaat uit een showroom en een sanicenter (gericht op de vakmensen). Het ontwerp is gebaseerd op het concept van andere FACQ showrooms, rekening houdend met de evoluties in de markt. Zo is de digitalisering van de badkamers een zeer modern fenomeen dat men in Roeselare goed terugvindt.

De showroom bestaat uit verschillende thematische zones: een “inspiratie” zone, waarin verschillende badkamers worden voorgesteld volgens de vier stijlen van FACQ: cottage, metropolitan, trendy en classic.

Facq opent een nieuwe showroom in Roeselare

Verder worden de verschillende badkamerelementen per assortiment voorgesteld, zodat de bezoeker gemakkelijk de vergelijking kan maken tussen de verschillende kranen, douches, wastafels, badkuipen, … of om eenvoudig en in een oogopslag te vinden wat men zoekt.

De didactische zones stellen de bezoekers eveneens in staat om bepaalde praktische aspecten met betrekking tot het badkamerontwerp beter te begrijpen. De showroom bevat verder ook een “mini badkamer” of “budgetvriendelijke badkamer” zone, een “keuken” zone en, natuurlijk ook een zone gewijd aan verwarmingsoplossingen en aan hernieuwbare energie: Het Groene Huis!

Tot slot vindt men in de zone “comfort en veiligheid” de badkamerelementen die speciaal zijn aangepast aan mensen van de derde leeftijd en personen met mobiliteitsproblemen.

Facq opent een nieuwe showroom in Roeselare