Bedrijfsnieuws

FACQ nestelt zich in hartje Brussel

FACQ nestelt zich in hartje Brussel
Na vele jaren in het centrum van Laken te hebben doorgebracht, verhuist het FACQ-Sanicenter deze maandag naar de Tour & Taxis-site in hartje Brussel. Een gloednieuw Sanicenter staat klaar om de vele professionals uit de verwamings- en sanitaire sector te verwelkomen.

Een strategische en makkelijk bereikbare locatie

Het nieuwe Sanicenter is geen uitzondering op de nabijheidsregel die FACQ hanteert. Tour & Taxis is zeer vlot bereikbaar dankzij de vele nabijgelegen toegangswegen en beschikt over een ruime parking die met gemak plaats biedt aan de bezoekers. Met deze site heeft FACQ een gekende en continu ontwikkelende locatie uitgekozen.

Nabijheid en beschikbaarheid, de troeven van elk Sanicenter

Het sanicenter van Tour & Taxis beslaat een oppervlakte van 1.700m² en heeft meer dan 6000 artikelen van de grootste sanitair- en verwarmingsmerken in voorraad. De FACQ-sanicenters hanteren flexibele openingsuren om de professionals zo goed van dienst te zijn. Indien een product niet ter plaatse beschikbaar is, maar in één van de 3 logistieke FACQ-depots, wordt dit diezelfde nacht geleverd en is de volgende ochtend beschikbaar in een vooraf gekozen Sanicenter.

De professionele teams van FACQ ontvangen steeds met plezier de vakmensen uit de sector in het nieuwe Sanicenter te Tour & Taxis:

FACQ Tour & Taxis, 
Havenlaan 104-106 (Ingang T6)
1000 Brussel

Ook interessant