Algemeen

Event Masters wint Silver BEA Award

Woensdagavond was het naar jaarlijkse traditie voor de evenementensector een hoogdag. In de oude mijnensite C-Mine te Genk werd de uitreiking van de Benelux Event Awards (afgekort BEA) georganiseerd.

Na een grondige studie van alle ingediende dossiers, maakte de BEA-jury eind 2010 een voorselectie. Elke case die een score van meer dan 150 op 200 punten haalde (waarvan 40% creativiteit, 35% logistiek en 25% ROI), kwalificeerde zich voor de awardsronde. In maart kon Event Masters samen met Derbigum gedurende 50 minuten de jury overtuigen van de sterkte van de voorgestelde case.
Wanneer een “wereldprimeur” wordt aangekondigd is de pers meestal erg benieuwd, maar van nature uit ook steeds een beetje argwanend.

Het moest dus een feestelijk en origineel event worden in een groen kader waarbij wij - Derbigum - een stukje ‘geschiedenis’ schreven. Pers en zakenrelaties moesten in primeur kennis kunnen maken met ons gloednieuw, duurzaam, ecologisch alternatief voor de klassieke roofing. Dat de jury – die in de eindronde individueel diende te stemmen – te winnen was voor het eerste CO2-neutraal event bleek woensdagavond bij de uitreiking. Event Masters & Derbigum wonnen prompt een Silver Award voor de persvoorstelling van hun wereldprimeur : het plantaardig membraan Derbipure.
Build for Life