Algemeen

Eurodal uit Grobbendonk brengt eigen krant uit

De story van Eurodal gaat over uitdagingen en oplossingen. Regenwaterbeheersing en verstedelijking zijn de centrale thema’s in de krant die Eurodal uitbrengt op de Dag van de Openbare Ruimte op 4 en 5 februari. Eurodal verspreidt de krant op 15.000 exemplaren bij alle stakeholders die een rol spelen in de inrichting van onze openbare ruimte. De infrastructuur in ons druk bebouwde land vergt snel een meer integrale visie op de effecten op lange termijn.

Het verhaal van Eurodal begon ooit met betonnen industriële vloerplaten maar is nu actueler dan ooit, met de innovatieve concepten Hydrops en PardakXL.

In de Eurodal-krant schetst Professor Berlamont van de Afdeling Hydraucila van de K.U. Leuven de problematiek van regenwater en waarom de beheersing ervan belangrijk is met de nakende risico’s op verdroging en overstroming. Architect Luc Raevens geeft in een interview een kijkje achter de schermen van een veelzijdig project en getuigt waarom hij voor Hydrops koos om regenwater te beheersen.

Hoofdredacteur A.F. van den Hout van het Nederlandse vakblad Dakenraad legt in de Eurodal-krant de opbouw van parkeerdaken en –dekken uit en hoe Pardak XL een oplossing biedt voor parkeerdaken die een zware belasting aankunnen.

Ook interessant


Build for Life