Verwarming & Sanitair

Essent.be start verkoop Nest Learning Thermostat

Essent.be heeft vorige week zijn nieuwe samenwerking met het bedrijf Nest Labs voorgesteld. Bestaande en nieuwe klanten die een contract voor Elektriciteit Vast Groen 3 jaar en Aardgas Vast 3 jaar afsluiten bij essent.be betalen slechts 1 euro voor de thermostaat. Geïnteresseerde klanten kunnen vanaf 15 december via de website van essent.be aanmelden voor de thermostaat. De Nest Thermostaat leert zichzelf een gepersonaliseerd verwarmingsschema aan, programmeert zichzelf en kan vanaf een telefoon aangestuurd worden. Nest helpt klanten zo om op een comfortabele manier te besparen op hun energiefactuur.

“We merken dat er veel belangstelling is bij onze klanten voor nieuwe technologische toepassingen die hen helpen om slimmer met energie om te gaan”, aldus Pierre Pignolet, commercieel directeur van essent.be.

Essent.be raadt klanten aan de thermostaat te laten installeren door een professional. Op de website vinden klanten een lijst met erkende installateurs en een interessant aanbod van 99 euro voor installatie door een partner installateur.

Zie ook: www.essent.be/nl/particulieren/retail

Warmtekosten meer dan de helft van energierekening

Essent.be wil met het aanbod gezinnen helpen hun energieverbruik zelf in handen te nemen zonder daarbij in te boeten aan comfort. Met de Nest Thermostaat kunnen zij de temperatuur aan hun specifieke behoeften aanpassen en de kosten voor verwarming, die in België meer dan de helft van de energierekening bepalen, op een makkelijke manier onder controle krijgen.

Nieuwe technologieën betaalbaar maken

”Door Nest zo goedkoop aan te bieden willen we onze klanten op een betaalbare manier laten genieten van de nieuwste, slimme technologieën”, zegt Pierre Pignolet “De zelflerende Nest Thermostaat combineert de nieuwste technologieën bovendien met een erg mooi ontwerp en is eenvoudig in gebruik.”

Over de Nest Thermostaat

Met de Nest-Thermostaat hoef je niet meer zelf te programmeren. De eerste week gebruik je de thermostaat als een klassieke variant en verhoog of verlaag je de temperatuur zoals voorheen. Daarnaast stelt hij een gepersonaliseerd schema op dat steeds meer verfijnt naarmate de tijd verstrijkt. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de Nest-Thermostaat wanneer er niemand in huis is. De Auto-Afwezig-functie verlaagt dan automatisch de temperatuur en helpt zo om nog meer energie te besparen. De temperatuur kan ook eenvoudig worden geregeld vanop een smartphone, tablet of computer.

Ook interessant