Verbouwen

Energie besparen én investeren zonder extra maandlasten

duurzame onderhoudsoplossingen die bijdragen aan een beter milieu, extra wooncomfort en een betere gezondheid: dat wil toch iedereen? Helemaal als dat kan zonder een verhoging van de maandlasten en zonder gebruik te maken van het reservefonds! Samen met verschillende partners maakt Appartement & Eigenaar dit door het unieke duurzaamheidsinitiatief voor iedere Vereniging van Eigenaren (VvE) mogelijk.

Gegarandeerd geen stijging van de maandlasten

Iedere VvE wil graag investeren in duurzaamheid. Maar vaak zijn de financiële middelen van de VvE onvoldoende om de meest ideale oplossing te kiezen. In onze aanpak gebruiken we de financiële besparing van de verduurzaming voor een kortlopende lening. De woning of complex krijgt dan bovendien een aanzienlijke meerwaarde. Daarnaast krijgt een VvE de garantie dat de maandelijkse lasten niet zullen stijgen. Ter illustratie: uit onderzoek is gebleken dat er per appartement gemiddeld maar liefst € 15.000,- geïnvesteerd kan worden zonder dat de maandlasten stijgen!

Onafhankelijk advies

Aangezien iedere VvE anders is en de onderhoudssituatie per appartementencomplex verschilt, wordt eerst de situatie in kaart gebracht. Aan het einde van deze vrijblijvende scan weet men exact welke duurzame maatregelen er mogelijk zijn. Het advies is bovendien kosteloos en vrijblijvend. De VvE besluit vervolgens zelf wat voor type verduurzaming gewenst is. Zij is dan ook helemaal vrij te kiezen met welke partij zij in zee wil gaan.

Download hier de pdf brochure

Ook interessant