Elektrische gordijnrail brengt beweging in het interieur

6 april 2006 Bron: Somfy
Gordijnen behoren niet langer tot het decor, maar brengen het huis tot leven. Met de elektrische gordijnrail Glystro voegt Somfy, marktleider in de automatisering van raamdecoratie, zonwering, rolluiken en poorten een nieuwe dimensie aan het hedendaagse wooncomfort.
Glystro, de Somfy-gordijnrail met motor, zorgt niet alleen voor het ultieme wooncomfort, maar ook voor extra veiligheid én decoratie.

Ultiem wooncomfort
Met één simpele druk op de afstandsbediening (of volautomatisch) open of sluit je de gordijnen – waar en wanneer je maar wil. Daarbij is zelfs een instelbare tussenpositie mogelijk. De elektrische motor garandeert bovendien een fluisterstille werking. En dankzij de draadloze RTS-technologie (Radio Technology Somfy) kan je met één beweging niet alleen gordijnen maar ook zonwering en rolluiken sturen tot maar liefst 20 m in en rond de woning.

In veilige handen
Dankzij een tijdklok openen of sluiten je gordijnen op vooraf ingestelde tijden. Zo maakt de woning altijd een bewoonde indruk, bescherm je je interieur tegen ongefilterde zonnestralen en krijgen indiscrete blikken geen kans. Ook hoef je je delicate stoffen niet langer aan te raken en blijven ze dus langer mooi en fris. Maar met de automatische ontgrendeling kan je natuurlijk altijd de gordijnen handmatig openen en sluiten. Glystro werkt met 24 V, en is dus uiterst veilig en betrouwbaar. Bovendien kan je rekenen op 5 jaar garantie voor de gordijnrail, de motor en de bijhorende bediening.

Licht als de coratief element
Via de afstandsbediening kan je vlot de gewenste lichtinval bepalen naargelang je stemming of behoefte. Je kan Glystro ook perfect inpassen in elk interieur en elke situatie: enkele of dubbele gordijnen, wand- of plafondbevestiging... De maximale raillengte bedraagt 5 m, en met een koppelstuk 10 m. Of je nu zware klassieke gordijnen hebt of moderne lichte stoffen, de vuistregel m.b.t. belasting van de rail is altijd maximaal 60m2 gordijnstof (bij 500 g/ m2) .

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo