Bedrijfsnieuws

Eerste project in België voor Van Garderen & Dekker

GOES - Van Garderen & Dekker Projectontwikkeling BV te Goes heeft samen met haar Belgische partner NV Teema Group een 235 ha groot terrein (voormalig grindwinningsgebied) gekocht in Maasmechelen, Belgisch Limburg. Het gebied is bestemd voor de bouw van een hotel en ca. 700 woningen in de recreatieve sfeer, bestaande uit onder meer exclusieve landhuizen, villa's en golfappartementen gelegen aan een nieuw aan te leggen golfbaan. Het totale investeringsvolume bedraagt ca. € 180 mln.

Het gebied met een groot meer is gelegen tussen het Nationaal Park Hoog Kempen en het shopping center Maasmechelen Village op circa 8 km afstand van Maastricht.
Mede in verband met deze ontwikkeling en verdere ontwikkelingen in België hebben partijen een kantoorpand in het centrum van Antwerpen aangekocht waar inmiddels operationeel aan de plannen wordt gewerkt. Buro 5 uit Maastricht is aangesteld voor de opmaak van het Masterplan.

Met een aantal grote (internationale) partijen worden oriënterende gesprekken gevoerd inzake de exploitatie en verkoop van het hotel en de woningen.
Naast reeds lopende ontwikkelingen in Spanje en Frankrijk is dit het eerste project voor van Garderen & Dekker in België.
Build for Life