Interieur

Eerste prijs voor Vasco op Bathroom Experience 2008

Naar aanleiding van 'The Bathroom Experience' op de voorbije VSK/Baden in Holland-beurs in Utrecht, bouwde VASCO samen met Emco, Hüppe en Thermic twee ruimtes om tot eigentijdse badkamers. Daarmee dongen ze, net als tal van andere befaamde exposanten, mee naar de titel van meest innovatieve, maar toch realistische badkameropstelling.

Duidelijke criteria
De jury beoordeelde alle badkamers aan vooraf opgestelde criteria. Zo stond het gebruik van nieuwe en vernieuwende materialen voorop en was ook de mate waarin de opstelling een realistische representatie is van een badkamer doorslaggevend. Verder werd nog gekeken naar het complete karakter van de inrichting, het doordachte gebruik van de ruimte en de afwerking van wanden en vloeren.

Unanieme beslissing
De eerste prijs werd unaniem toegekend aan de gezamenlijke badkamer van Emco, Hüppe, Thermic en Vasco. De jury loofde de volledigheid van de badkamer met aandacht voor allerlei snufjes die het comfort vergroten. Een speciale vermelding kreeg de realistische integratie van verlichting en verwarming. "Deze badkamer is een inspiratiebron als geheel, maar ook op het vlak van de verschillende elementen", aldus één van de juryleden.