Keukens

Eerste kartonnen Cubiqz keuken in België geplaatst

Op vrijdag 13 april plaatste vastgoedstyliste StyllieS in opdracht van Stadsimmo de eerste kartonnen keuken van Cubiqz in België. De keuken is geplaatst in één van de tien loften, die Stadsimmo creëerde in een oud pakhuis aan de Stadswaag in Antwerpen. Ook de rest van het loft is ingericht met kartonnen meubels van Cubiqz.

Echte keuken
Het plaatsen van een echte keuken in een te renoveren of modelwoning kost al snel een paar duizend euro. Maar wie zegt dat de koper de geplaatste keuken mooi vindt van kleur, materiaal en indeling? Een keuken en de afwerking daarvan is een duidelijke kwestie van wensen en smaak. Het installeren van een echte keuken is dus eigenlijk een groot risico voor de verkoper en kan de verkoop zelfs belemmeren. Maar een lege ruimte met losse leidingen en elektriciteitspunten direct in het zicht spreekt natuurlijk ook niet tot de verbeelding van de koper. Wat dan wel? Een modelkeuken van karton!



Versus kartonnen keuken
De kartonnen keuken is nauwelijks te onderscheiden van een echte keuken. Zeker niet op de foto. De kartonnen versie laat zien wat er mogelijk is in de ruimte en met de kartonnen modules is bijna iedere denkbare keukenopstelling te maken. De meest voorkomende apparatuur is op de modules aan te brengen, zodat het lijkt alsof er inderdaad een spoelbak, gasfornuis en oven in de keuken aanwezig zijn. Door een kartonnen keuken te plaatsen in plaats van een echte keuken, is de koper vrij in de uiteindelijke opstelling, materiaal- en kleurkeuze van zijn of haar droomkeuken. En, leuk detail, kopers kunnen ter plaatste alvast experimenteren wat hun ideale keukenopstelling is. Dat is weer eens iets anders.

Een kale woning komt met kartonnen meubels/keuken tot leven en heeft daarmee een streepje voor op andere woningen. Een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor projectontwikkelaars dus!

Project Stadsnatie
Het project Stadsnatie is een totaalrenovatie project in samenwerking met Vlassak Verhulst. Deze samenwerking heeft als resultaat een top afwerking met veel gevoel voor esthetiek. De loften zijn totaal gerenoveerd en mogen dan ook eigenlijk als nieuw beschouwd worden.

Met eigen ogen zien?
Aanstaande zaterdag 21 april is het loft in project Stadsnatie te bezichtigingen tijdens het open huis van 11 tot 15 uur. Adres: Lange Brilstraat 5, 2000 Antwerpen.

Ook interessant