Verwarming & Sanitair

Een radiator in je interieur laten mengen

Een radiator in je interieur laten mengen
Vroeg of laat krijg je te maken met een radiator, denk hierbij aan een verbouwing of verhuizing. Radiatoren zijn er in alle soorten en maten – regelmatig ronduit lelijk. Gelukkig zijn er een aantal ingenieuze trucs die kunnen helpen om radiatoren te verbergen of het uiterlijk ervan te verbeteren, zodat ze niet langer een doorn in het oog zijn en zelfs een integraal onderdeel van je ruimte worden. Een mooi aangeklede ruimte en tegelijkertijd een lelijke radiator die er totaal niet bij past, dat ziet bijna niemand zitten.

Vooral omdat de radiator je warmte biedt, kan dit warme plekje juist een goede sfeer met zich mee brengen. Het hoeft namelijk helemaal niet zo te zijn dat jouw radiator het lelijke eendje van de woonkamer is, deze radiator zou ook juist in jouw voordeel kunnen gaan werken als statement in je interieur. Hedendaags zijn er vele verschillende soorten radiatoren die juist goed bij jouw gewenste interieur passen, dit omdat er tegenwoordig ook radiatoren beschikbaar zijn waar de nodige moeite in is gestoken qua uiterlijk.

Waar rekening mee te houden bij de aanschaf van een radiator

Wanneer jij de juiste radiator hebt gevonden voor in jouw huis, kun je hier jaren plezier van hebben.

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een radiator aandacht te besteden aan het gewenste vermogen en de capaciteit om de desbetreffende ruimte te verwarmen, daarnaast zijn de afmetingen van de radiator die jij nodig zal hebben van groot belang. Het kan zo zijn dat jij hier geen ervaring mee hebt. Het advies bij het aansluiten van een radiator is dan ook om dit absoluut niet zelf te doen. Ook het berekenen van de kosten van een radiator in jouw huis worden kun je laten berekenen. Thermrad is een van de bedrijven die hierin ondersteunt. In ieder geval fijn om te weten dat er voor iedere prijsklasse een radiator beschikbaar is, hierdoor hoeft het niet altijd zo te zijn dat een radiator een rib uit je lijf is!

Ook interessant