Badkamers

Een nieuw tijdperk in design

Een nieuw tijdperk in design
Ideal Standard
De nieuwste bijdrage aan de designcultuur is Atelier Collections, bestaande uit een aantal verschillende productseries. Elke collectie ofwel productserie uit dit ideeënlaboratorium is gericht op het bevorderen van het creatieproces en brengt innovatie en schoonheid samen om tijdloze projecten mogelijk te maken. Alle collecties maken deel uit van het grote geheel waarmee een uniek project kan worden gecreëerd. Een nieuw tijdperk in design, diepgeworteld in het rijke erfgoed, dat de bijdrage aan de eeuwige waarde van design voortzet.

Ideal Standard

Creëer persoonlijke ruimtes

Kleur en vorm hebben een grote invloed op onze stemming. In de ruimtes die we voor onszelf ontwerpen, zijn ze bepalend voor ons welzijn. De keramiekcollecties van Ideal Standard bieden klanten een divers en veelzijdig assortiment waarmee ze hun ideale omgeving kunnen creëren. Met een ontwerpfilosofie die is gebaseerd op zowel het functionele als het esthetische, zullen klanten een unieke reeks oplossingen vinden die mogelijk worden gemaakt door onze toonaangevende technologieën.

Keramisch kleurenpalet

Twaalf kleuren, sommige geïnspireerd door traditionele kleuren, andere volledig nieuw ontwikkeld – allemaal gemaakt om de grenzen van het creëren van badkamers te verleggen.

Ook interessant