Verbouwen

Echte mannen bouwen hun eigen mancave

Echte mannen bouwen hun eigen mancave
Foto: Imagicasa
Een mancave, een man. Het klinkt als een standvastige twee-eenheid onafscheidelijk verbonden met het mannelijke. Maar ook steeds meer vrouwen komen op dit terrein en weten zich te omringen met stoere en degelijke werktuigen. Boren, slijpen, frezen of verstekzagen is niet meer de exclusiviteit van de man. Maar met zijn mancave weet hij zich alleszins te onderscheiden. De knutselkamer is voor hem het sanctus sanctorum van zijn kunde en ambities.

In de mancave is het sleutelen geblazen, worden planken op de millimeter versneden al dan niet in verstek. Daar voelt de Metabo KGS 254 M zich goed bij, een Telescopische afkort- en verstekzaagmachine met laser die zijn werk nauwkeurig, veilig en stofvrij doet. Goed spul. En dat is nu net wat in de mancave hoort, werktuigen die toelaten om de man zijn hobby perfect te laten uitoefenen.

Metabo KGS 254 M

Vriendschap & Whisky

En daar mag af en toe best een stevig glas Whisky bij. Samen onder vrienden even onderduiken in je eigen ontworpen mancave, de plek om vriendschappen te bezweren met geselecteerde whisky van drankdozijn. Net wat uw zocht: een ruime keuze uit een groot assortiment. Kies uw favoriete whisky uit de verschillende landen, smaken, merken en prijsklassen. In deze webshop koopt u niet alleen de bekendere whiskymerken, maar hier vindt u ook speciale en exclusieve soorten. Er bestaan grote verschillen in de smaken van whisky. Afhankelijk van waar u van houdt kiest u voor de whisky die bij u past. Zo onderscheiden we vier smaakprofielen: 1.Licht & Bloemig, 2.Fruitig & Kruidig, 3.Vol & Rond, 4.Krachtig & Rokerig.

Een feestje in de mancave? Daar hoort vast whisky bij!

Ook interessant