Keukens

Duurzame keuken van bamboe

Duurzame keuken van bamboe
Kitzchen is een mooi voorbeeld van duurzame fabricage. Voor de productie van deze keuken is het hoofdbestanddeel bamboe. Bamboe is namelijk één van de meest duurzame bouwmaterialen; het groeit zeer snel, is licht van gewicht en toch heel sterk. Daarnaast wordt de Kitchzen-keuken in Nederland geproduceerd in een FSC-gecertificeerde fabriek.

Er is nu een speciale App toegevoegd aan dit concept: de Kitchzen-app. Een speciale toepassing die dealers op een touch-screen in een mooie bijpassende bamboekast, in hun showroom kunnen draaien. Van elke productgroep in de keuken zijn de meest duurzame en zuinige producten bij elkaar gebracht van verschillende leveranciers en in verschillende prijsklassen. Je kunt zowel op de website www.kitchzen.nl als bij de dealer (nu nog in 1 winkel, maar dat worden er meer) stap voor stap alle productgroepen doorlopen en apparaten uitkiezen. De app op de website toont niet het merk van de keukenapparaten, daarvoor zul je naar de winkel moeten gaan, waar je van alle gewenste informatie kan worden voorzien.

Een mooie aanvulling in de markt voor als je graag duurzaam wilt consumeren en dus ook je keuken duurzaam wilt inrichten.

Ook interessant