Ventilatie

DucoKlep 80 ZR polyvalenter dan ooit met uitgebreide glasgoten

De DucoKlep 80 ‘ZR’ van Duco Ventilation & Sun Control toont zich polyvalenter dan ooit dankzij de uitgebreidere glasgoten van 42 tot 54 mm. Dit performant zelfregelend ventilatierooster kan nu bij elke glasdikte (tot 48 mm) toegepast worden.

De regelgeving op het vlak van isoleren wordt steeds strenger. Daarom wordt er in ramen steeds vaker een dikker glaspakket toegepast. Duco speelt in op deze tendens en breidde de glasgoten van de DucoKlep 80 ‘ZR’ verder uit. Vroeger was dit rooster toepasbaar bij glasdiktes tot 32 mm, maar dankzij deze innovatie is dat 48 mm geworden, waardoor het nu zelfs probleemloos op driedubbele beglazing past.

Dankzij het vlakke binnenrooster kan de DucoKlep 80 ‘ZR’ toegepast worden in het vaste deel van een schuifpui. Bovendien heeft het rooster een aanzienlijke ventilatiecapaciteit. Met een minimale glasaftrek van 80 mm integreert dit rooster zich onopvallend op elk raam. De bediening met hendel, koord of stang is traploos regelbaar.

De zelfregelende klep zorgt voor een constant debiet. Als onderdeel van het Duco Comfort System kan het bovendien tot 16 E-peilpunten opleveren!